Има трус в коалицията и ако някой ви каже, че

...
Има трус в коалицията и ако някой ви каже, че
Коментари Харесай

Каракачанов: Има трус в коалицията, не всичко е по мед и масло

Има трус в обединението и в случай че някой ви каже, че няма и всичко е без спънки, - ще ви излъже.Това разяснява вицепремиерът по сигурността и боен министър Красимир Каракачанов пред публицисти на Паметника на българските революционери от Македония, Беломорието и Одринско.
На въпрос по какъв начин би коментирал едно решение на съдружния си сътрудник Валери Симеонов да се яви независимо на локални избори, Каракачанов акцентира, че човек би трябвало да се учи от опита си, защото на предходни локални избори са позволили голяма неточност при явяване независимо.

Вицепремиерът сподели още, че желае най-малко един от трите плана за рационализация на българската войска да се реализира. Българските военно въздушни сили не би трябвало да бъде пленник на никакви ползи, посочи той и добави, че военните не би трябвало да бъдат пленник на остарялата техника и безпаричието. Той изрази страдание, че заради остарялата авиационна техника се губят млади и неопитни летци.

Според него в случай че са се давали повече пари през годините за ремонт на наличната авиационна техника, е нямало да паднат нито вертолетите " Пантер ", нито Ми-17.

" Не може да си безценен на триците и на ниска цена на брашното ", отсече той. " Ако в границите на две години се бяха отпуснали пари, то в този момент бихме могли да имаме пет хеликоптера Ми-17 и най-малко още четири Ми-24 ", сподели още Каракачанов и добави, че с тях летците са щели да придобият доста по-голям опит.

Запитан по какъв начин би коментирал изказванието президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, че Третата международна война ще стартира от Черна гора, Каракачанов означи, че Тръмп е прочел някоя книга за Първата международна война, която е почнала от Босна и Херцеговина. Той означи, че неотдавна е бил в Черна гора и хората въобще не били настроени за война, а за развиване на туризма.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР