Има толкова много начини за оформяне и стилизиране на вежди,

...
Има толкова много начини за оформяне и стилизиране на вежди,
Коментари Харесай

6 лесни начина за оформяне на перфектни вежди

Има толкоз доста способи за оформяне и стилизиране на вежди, от които можете да се почувствате необикновено красиви. Но всички сме наясно с обстоятелството, че няма две еднакви/симетрични.
Всички сме наясно с манията на промишлеността за хубост към тях и те не престават да бъдат една от най-популярните думи за търсене в Гугъл.

Но по какъв начин можем сами да ги поддържаме добре поддържани? От най-хубавите принадлежности за потребление вкъщи до зоните, които в никакъв случай не би трябвало да скубете, помолихме специалистите да споделят своите най-хубави съвети…

 

6 лесни метода за оформяне на съвършени вежди

1.Продължавайте да скубете до най-малко

 вежди 6 лесни метода за оформяне на съвършени вежди фотография: pinterest

Ако оформяте веждите си вкъщи, скубете единствено тези косъмчета, които са отвън цялостната форма на вашите вежди и избягвайте да докосвате тези, които са покрай дъгата на тях. Aко прекалите с оскубването на тази област, има по-голям риск да се окажете с напълно друга форма и тази коса е в действителност сложна за възобновяване. Избягвайте дъгата на веждите си и в никакъв случай не скубете от горната страна – следвайте това предписание и няма да сгрешите доста.

2.Вземете молив

 вежди 6 лесни метода за оформяне на съвършени вежди фотография: pinterest

Моливът е страховит инструмент за установяване на формата им и за придаване на нюанс, който не е непрекъснат – оцветяванията. Освен това всеки има молив на разположение, тъй че е елементарно. Специалисти постоянно поучават да вземете малко по-тъмен колорит от вашите вежди за в допълнение усъвършенстване.

Поставете молива на ръба на носа си право нагоре и там, където удари веждата ви, би трябвало да стартират космите. След това го завъртете от носа си към ириса – това е мястото, където би трябвало да бъде ситуирана арката. Накрая завъртете още веднъж от носа си до края на окото и там, където моливът удря веждата, те свършват. Също по този начин е потребно да вземете молив за коректор и да маркирате къде са границите, с цел да не останете разочаровани.

3.Не вярвайте на никакви легенди

Хората постоянно имат вяра, че веждите им ще пораснат още веднъж в границите на един месец – те не го вършат.За вежди нормално лишават от четири до шест месеца, с цел да възвърнат естествената си форма. Също по този начин би трябвало да се грижите за тях, както за кожата си. Хидратирайте ги и ги подхранвайте всекидневно – използвайте масло от усма, което предизвиква растежа и защищава всякаква сухота под космите на тези сектори.

4.Избирайте инструментите си рационално

 вежди 6 лесни метода за оформяне на съвършени вежди фотография: pinterest

Ако към момента нямате такава, поръчайте си пинсета, която има доста накривен връх. Използвайте молив, с цел да начертаете остра линия от предната част до края на вашите вежди си под ъгъл нагоре към арката. След като извършите това, следвайте тази линия, когато започнете да скубете – по този метод в никакъв случай няма да прекалите. Използвайте ъгъла на върха по линията, която сте начертали, с цел да създадете хубава чиста линия и равномерна форма.

5.Инвестирайте в добър маркер 

 вежди 6 лесни метода за оформяне на съвършени вежди фотография: pinterest

Използвайте маркер с цел да оформите както желаете вашите вежди. След това можете да определите къде е непотребната коса, която би трябвало да премахнете. Може също да желаете да употребявате ножици за нокти вместо пинсети, с цел да отрежете косъмчетата, които стърчат неловко. Това разрешава точност, без да се вземат нещата непосредствено от корена.

6.Оставете ги да порастват

Ключов съвет, който всеки би трябвало да вземе, е да не отстранява прекалено много косми самичък. Ако към този момент сте постигнали мечтаната форма или към момента сте в развой – не ги докосвайте.

Не забравяйте, че някои косми в никакъв случай не порастват още веднъж. Виждаме толкоз доста дами, които се борят с този проблем, откакто са го оправили сами и прекаляват. Единственото преимущество на стоенето у дома през този интервал на самоизолация е, че можете да оставите вашите вежди да израснат до първичната им форма, след което очаквате експерт да ги усъвършенства вместо вас. Ще бъдете доста по-впечатлени от резултатите, в случай че първо ги оставите да израснат.

По този метод ще извършите веждите си съвършени.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР