Има такъв народ ще предложи нов вариант на собствено правителство

...
Има такъв народ ще предложи нов вариант на собствено правителство
Коментари Харесай

НА ЖИВО Слави предлага нов премиер и министри, праща Хаджи Т...

" ИТН " ще предложи нов вид на лично държавно управление с различен министър председател вместо Николай Василев. Ръководството на партията свика брифинг, на който ще отговори на въпросите на медиите и ще показа новата селекция на Слави Трифонов.

Самият шоумен няма да участва, а в Българска телеграфна агенция ще дойдат сценаристите Тошко Йорданов и Филип Станев, които в този момент са в управлението на Има Такъв Народ.

Това ще е първата конференция на партията от основаването ѝ. Дори самото учредително заседание на " ИТН " бе закрито за медиите.

На днешната конференция ще участва и Николай Василев, чиято номинация беше оттеглена през вчерашния ден с претекста, че за три дни е бил " засипан с мръсотия " и незаслужено обвинен за обязаност с Движение за права и свободи като някогашен министър от Тройната коалиция.

Според неофициална информация до ремонта на кабинета се е стигнало откакто някои от най-авторитетните имена измежду депутатите на Има Такъв Народ са заплашили да се откажат от Народното събрание поради препоръчаното от Трифонов държавно управление.

Нито една от останалите пет партии в новия парламент не е удостоверила за водени договаряния с Има Такъв Народ във връзка с предлагания втори вид на кабинет на малцинството. От " Демократична България " поканиха депутатите на Трифонов да обсъдят състава му, а Мая Манолова от " Изправи се!Мутри вън! " поздрави шоумена, че е отдръпнал Василев и държи да не се стига до нови изключителни избори.

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР