Има такъв народ се явиха на консултации при президента Румен

...
Има такъв народ се явиха на консултации при президента Румен
Коментари Харесай

ИТН към Радев: Спрете да криете и разсекретете стенограмата на КСНС за РСМ ВИДЕО

" ИТН " се явиха на съвещания при президента Румен Радев за връчване на мандат за сформиране на ново правителство в рамките на сегашния парламент. .

До там се стигна откакто кабинетът на Кирил Петков беше свален с избор на съмнение.

„ Няма потребност да споделям, че опита за сформиране на ново държавно управление се прави в конюнктура на каскада от рецесии, чието решение изисква ясни решения от политиците и старания от институциите, тъй че да се отговори на упованията на българските жители и във връзка с техните растящи паники. Това изисква отговорност освен в народен, само че и в интернационален проект. България чака поддръжка и от съюзите, в които членува. Това значи амбициозна, единна, поредна външна политика. Да не допуснем България да остане в периферията на Европейски Съюз. “. С тези думи се обърна президентът към представители от „ ИТН “.

" Година след дебюта на политическата сцена, допускам вършиме равносметка на постигнатото и извличате поучения от активността си. Както се уверихте и вие, толерантността в българската политика е доста къса ", сподели още президентът.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР