Има такъв народ решили да заложат на хора със сериозен

...
Има такъв народ решили да заложат на хора със сериозен
Коментари Харесай

Дни преди началото на предизборната кампания са ясни водачите на всички партийни листи

Има подобен народ решили да заложат на хора със сериозен професионален и житейски опит и млади с новаторски хрумвания и сила за тяхната реализация.

" Най-важното е за каквото и да приказваме, да приказваме истината. В момента сме се съсредоточили върху нещата, които са от изключителна значимост за българските жители - всички проблеми, свързани с енергетиката, със обществената сфера, със положението на бизнеса и общо взето всичко това, което ще би трябвало да платят българските жители като цена за последните 12 години ръководство на ГЕРБ ", сподели Виктория Василева от " ИТН ".

Без изненади в листите с някогашни депутати и министри - от ГЕРБ споделят, че залагат на потвърдени хора. Влизат в борбата със поръчка:

" Отново обединението ГЕРБ-СДС да е победител на тези избори и то с огромна преднина пред втория ", разяснява Даниел Митов от ГЕРБ.

Българска национална телевизия: На какви послания ще заложите в акцията?

- Излизане от рецесията, в която ни вкараха две следващи служебни държавни управления на президента Румен Радев. Трябва да спасим в последна сметка потъващия транспортен съд на служебните кабинети. Мисля, че е хубаво всички да си научим уроците от тези два провалени Народното събрание и да стартираме диалог за ясна стратегия, ясни политически цели, към които да се сформира държавно управление.

25% от кандидат-депутатите на Българска социалистическа партия са икономисти и финансисти, 15% - адвокати. Лидерът на левицата разгласи - левицата към този момент се готви с съответни политики за бъдещия парламент.

" Работим в две направления. Едното е: проект за първите 100 дни - какво би трябвало да предприеме Народното събрание и вероятно бъдещо държавно управление, тъй като на всички ни е ясно, че ни предстоят и диалози, несъмнено комплицирани диалози за сформиране на кабинет в последните дни на годината и другото е по-средносрочната рамка - за бюджета за 2022 година Очакванията ни са да има разсъдък и по този начин успокоение, мъдрост и повечко професионализъм в идващия парламент ", съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

А към реденето на листи се стигна до напрежение в редиците на Демократична България. Методи Лалов заприказва за оставки - на Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева. Смята, че би трябвало да ги подадат след изборите, тъй като " недемократичното управление на партията демотивира и отблъсква от ден на ден хора "

" С оглед протичащото се от години в " Да, България " и в обединението " Демократична България " мисля, че след изборите Христо Иванов следва да си подаде оставката като ръководител на партията. Оставки следва да подадат и немалка част от Изпълнителния съвет на " Да, България ", в частност Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева. Недемократичното управление на партията демотивира и отблъсква от ден на ден хора и притегля от ден на ден други с клиентелистко мислене и цели. Неминуемо това ще има отрицателни последствия за демократичната общественост, които ще проличат още в резултатите от идните избори ", сподели Лалов.

Ивайло Мирчев отговори във Facebook.

" Когато се сформират листите на партиите - част от хората, които са политици в тези партии са малко по-изнервени и такива неща се случват, изключително откакто господин Пеевски се върна в политиката - има от ден на ден изнервени хора, защото не е ясно какво господин Пеевски може да реши да споделя за срещите си с тях ".

Изправи се БГ! Ние идваме виждат ролята си в идващото Народно събраниекато като на парламентарен омбудсман.

" Имаме нови лица в листите, измежду водачите доминират юристите и икономистите. Съдебната промяна е един от нашите цели, само че поради настъпващите тежка икономическа и обществена рецесия залагаме и на икономисти. Ние от ИБГНИ ще бъдем поръчител, че ГЕРБ и Движение за права и свободи ще бъдат държани надалеч от властта ", Мая Манолова.

Продължават диалозите сред Изправи се БГ!Ние идваме!, Продължаваме промяната и Демократична България за сключване на съглашение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР