Има такъв народ има сериозен шанс да влезе в следващото

...
Има такъв народ има сериозен шанс да влезе в следващото
Коментари Харесай

Най-вероятно ще участвам в изборите като водач на листа, но няма да стана министър: Слави

" ИТН ” има сериозен късмет да влезе в идващото Народно заседание. Това сподели в изявление за БНР водачът на партията Слави Трифонов. Той съобщи, че най-вероятно ще взе участие в изборите персонално като лидер на листа. За нищо на света обаче не би станал министър.

Лидерът на Има Такъв Народ даде обещание, че, в случай че партията му влезе в идващия парламент, ще направи всичко допустимо той да е работещ подобен. Така той отговори и на въпроса дали би се коалирал с ГЕРБ, в случай че от това зависи съставянето на държавно управление. Трифонов не изключи нито една допустима коалиция в идващия парламент.

" Най-важното е да бъдем поръчител за това, което ще се случи на референдума. Това е нещо, което може да промени всичко. Сега ние ще бъдем поръчител, в случай че влезем в идващия парламент, че това ще стане и ще се случат решенията, каквито и да са те ", разясни Трифонов.

Според него президентската република е по-добра от парламентарната. Той изясни, че по този начин ще се управляват доста по-адекватно управляващите в страната.

" Сигурен съм, че в една такава обстановка Народното събрание ще има доста по-голяма власт да управлява президента, в сравнение с сега управлява министър-председателя ”, разясни Трифонов.

" Оказа се, че в политиката би трябвало да си измамник. Колкото по-добър измамник си, очевидно толкоз по-добър политик си ", добави още водачът на Има Такъв Народ.

Трифонов съобщи, че " изчегъртването " на ГЕРБ не се е случило, тъй като това не можеш да го направиш самичък. " Продължаваме промяната " и Кирил Петков са другото лице на ГЕРБ. Те са същите като държание ”, счита водачът на " ИТН ”.

Той разяснява и повдигнатите обвинявания против длъжностни лица, в това число енергийния министър в държавното управление на Кирил Петков от квотата на Има Такъв Народ.

" Александър Николов е експерт и аз му се поверявам ”, безапелационен бе Трифонов.

Според него тези обвинявания ще отпаднат. Той счита, че този случай няма да се отрази на предизборната обстановка и това няма да има отрицателен резултат върху Има Такъв Народ.

По проблема " Северна Македония ” Слави Трифонов сподели следното: " Хората се убедиха, че така наречен македонци работят, единствено когато са притиснати до стената. Иначе виждаш какво вършат. Това е доста тъжно. Ако зависи от мен, ще направя всичко допустимо да ги притисна ”, сподели той. Според него би трябвало да се наложи още веднъж несъгласие за влизането на РСМ в Европейски Съюз.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР