има своя адвокатска кантора. Досега бе популярен най-вече в спортните

...
има своя адвокатска кантора. Досега бе популярен най-вече в спортните
Коментари Харесай

Радостин Василев - очаква номинация за министър на спорта

има своя адвокатска адвокатска фирма. Досега бе известен най-много в спортните среди, съставлява доста спортисти, клубове и организации.

Специалист е в интернационалното спортно право - един от малцината в България. Печелил е каузи пред ФИФА и Арбитражния състезателен съд в Лозана. Няколко години беше основен правист на ЦСКА - по времето на " Титан Апелативен съд ", напусна, когато Александър Томов се завърна на " Българска войска ". Василев консултираше и Гриша Ганчев при комплицираната промяна, довела до появяването на ЦСКА-София. Той е индивидът, построил юридическата рамка на клуба.
 Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия с единодушие по правосъдната промяна Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия с единодушие по правосъдната промяна
„ ИТН ” и „ Българска социалистическа партия за България ” регистрираха цялостно съвпадане на стратегиите си в частта за правосъдната рефор...

Радостин Василев беше в щаба на Любослав Пенев на конгреса на БФС през 2018 година, когато някогашният треньор на ЦСКА-София безрезултатно опита да бутне от власт Борислав Михайлов. Има дълготраен опит в региона на гражданското, облигационното, комерсиалното, трудовото право и изпълнителното произвеждане. Беше началник на правната комисия в предходния парламент.

Представляваше и Българската федерация по повдигане на тежести по делото против Международната федерация поради уличените в приложимост на допинг 11 национали. То приключи с непълен триумф - понижена санкция и отбягване на изхвърляне на България от щангите. На 36 години е. Говори 4 езика. Има един наследник. В предния парламент бе ръководител на правната комисия. Един от създателите на новия Изборен кодекс.

" Ще стържа доста и до крепко. Ще диря консенсус единствено и само за типове, способи и модели на изчегъртване!!! ", написа във фейсбук единствено преди 48 часа препоръчаният за младежта и спорта Радостин Василев, напомня. " Хората желаят правдивост и търсене на отговорност за грабежа! След това ще се гради! ", добави той.

След това последва и нова обява. " През последните няколко дни се организира нападателно интензивно мероприятие против " ИТН ". Това мощно ни сплотява и отвращава българския народ. При нови избори отново ще победим, и то с повече от преди ", закани се той. 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР