Има си европейски регламент, по който се работи. Европейската заповед

...
Има си европейски регламент, по който се работи. Европейската заповед
Коментари Харесай

Мариян Събев: Ананиев има вътрешен проблем, щом журналистите са научили преди него

" Има си европейски правилник, по който се работи. Европейската заповед за следствие е типов документ, съставлява един документ, който се подава от задаващата страна. Има улеснена процедура, тя влиза непосредствено в Софийска градска прокуратура, която я внася в съда. Съдът според от настояванията на издаващата страна може да прегледа по неотложност самата молба ".

Това съобщи Мариян Събев, специалист по сигурността, във връзка обиските в офиси на Настимир Ананиев.

" Аз персонално не мога да схвана тази теза на господин Ананиев, който е много ерудиран човек и следва да е осведомен с режима. Това е следствие, което няма да се гледа в България. Кой е сценаристът на протичащото се е с нараснала компликация, и даже да имам съмнения не бих ги споделил в ефир. Това, че Ананиев споделя, че публицистите първи научили, виждам вътрешен негов проблем - че чиновниците му не са го уведомили съответно ", добави Събев в предаването  " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" В думите на Борисов разгадавам едно удовлетворение от някаква степен на отмъщение. Той изрично прави препоръка с следствието към него, което беше ", приключи той във връзка думите на лидира на ГЕРБ, че който вади пачки от пачки умира.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР