Има седем класирани оферти за доставка на синьо гориво за

...
Има седем класирани оферти за доставка на синьо гориво за
Коментари Харесай

„Булгаргаз“: Класирани са седем оферти за доставка на газ


Има седем класирани предложения за доставка на синьо гориво за нашата страна. Това излиза наяве от обява на уеб страницата на „ Булгаргаз “.
Снимка: btvnovinite.bg

„ На 26 април „ Булгаргаз “ насочи документално искане до търговци на природен газ за даване на предложения за доставка на количества природен газ до края на месеците април и май. Запитвания за размери, нужни да задоволят потреблението на българския консуматор, след прекратяване на тези по дълготрайния контракт с „ Газпром износ ", бяха изпратени до 12 дейни търговци на пазара в България и прилежащите страни “, написа в известието на сдружението.
Снимка: btvnovinite.bg

„ В предоставения от „ Булгаргаз " период, част от поканените компании осведомиха, че нямат опция да дават оферти. Класирани бяха седем предложения от трима снабдители при аршин „ най-ниска доставна цена ", оповестяват от „ Булгаргаз “.
Снимка: btvnovinite.bg

„ Класирането е осъществено според изискванията на „ Булгаргаз ", за осъществяване на поръчки от българските клиенти за месец май и гарантиране сигурността и непрекъснатостта на доставките “, означават от сдружението.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР