Има само един начин да бъдеш харесвана и обичана и

...
Има само един начин да бъдеш харесвана и обичана и
Коментари Харесай

Пет начина да се влюбиш...в себе си

Има единствено един метод да бъдеш харесвана и обичана и той е да се научиш самата ти да се цениш и да се поставяш преди всичко.

Има дами, които като че ли са родени по този начин, а други цялостен живот се учат да се заобичат. Ако си от тях, не се притеснявай, в никакъв случай не е късно да се влюбиш...в себе си.

Грижи се за външния си тип

Преди да започнеш да се обичаш, би трябвало да се научиш да се харесваш. Ако не се намираш за задоволително привлекателна – промени това. Купи си нови облекла, такива, каквито би желала да носиш, започни да тренираш, направи си здравословен режим на хранене, смени прическата си. Така ще се превърнеш в дамата, на която постоянно си се възхищавала.

Обясни се в обич пред огледалото

Това е остарял и изпитан способ. Ако нямаш огромно огледало си купи. И всеки ден отделяй по няколко минути, в които да се наблюдаваш и да си изброяваш всичко, което харесваш в себе си и смяташ, че те прави неповторима. Красивите ти устни или огромните ти очи, или хубавата ти коса, или гладката ти кожа...Не пропускай да се похвалиш сама за качествата си.

via GIPHY

Уважавай себе си

...и изисквай почитание от всички към теб. Голямата стъпка към любовта е тъкмо тази. Никога не допускай хората да се държат неуважително с теб, да те подценяват или да те унижават. За задачата обаче би трябвало сама да уважаваш себе си тъкмо такава каквато си ;)

Не прави взаимни отстъпки със себе си

Обикновено дамите, които към момента не се обичат задоволително са подготвени на всичко, с цел да накарат близките да ги харесат. А тъкмо по този начин не става. Докато си склонна да отстъпиш във всяка обстановка единствено, с цел да угодиш на някого, в никакъв случай няма да бъдеш ценена. Не споделяме, че би трябвало да си безвъзвратен дебелоглав, само че не прави тези взаимни отстъпки, които смяташ, че ще ти навредят или ще те създадат нещастна.

via GIPHY

Винаги поставяй себе си преди всичко

Ти си най-важният човек, този, от който не можеш да се отървеш, този, с който ще остарееш и ще бъдеш във всеки момент. Ето за какво ти би трябвало да си постоянно преди всичко. Твоето лично благополучие ще радва и тези, които те обичат и държат на теб. Не спирай да се грижиш за тях, само че не забравяй да се грижиш най-много за себе си. Ако имаш потребност от отмора – дай си я, в случай че искаш да си сама, откажи ангажиментите си, в случай че имаш потребност от другари – обади им се. Прави единствено това, което искаш и ще се научиш да се обичаш ;)

И още за обичта и щастието:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР