Има събрани безспорни доказателства, че задържаният Иван Пачелиев е убил

...
Има събрани безспорни доказателства, че задържаният Иван Пачелиев е убил
Коментари Харесай

Има доказателства, че Пачелиев е извършителят на убийството в Орешник

Има събрани безспорни доказателства, че арестуваният Иван Пачелиев е умъртвил 72-годишният фелдшер на село Орешник - Димитър Факиров. Това оповестиха проверяващите тази заран. Очаква се още през днешния ден прокуратурата да му повдигне обвинявания. Пачелиев още не е направил признания.

Вече има доказателства, че Пачелиев е причинителят на убийството. Иззети са видеозаписи. Той е опитал да прикрие следите си.

Докторът е наръган с нож, само че не се знае какъв брой са прободните рани. Не може да се каже какво е довело до спора сред двамата. Днес не престават разпити на очевидци.

Пачелиев е арестуван пред дома си.

Пачелиев отхвърля да спомага на полицията. Хората в селото го разказват като извънредно конфликтна и нападателна персона.
Дойчин Дойчинов, Окръжен прокурор на Ямбол: В момента обвиняване не е повдигнато следва да бъде повдигнато в границите на днешния ден въз основата на събраните доказателства. Разпитани са очевидци, осъществен е оглед на мястото на престъплението. въз основата на събраните доказателства можем да създадем основателно съмнение, че причинител на закононарушението е Иван Пачалиев.Ангел Цанков, шеф на ОД на МВР- Хасково: Издирват се още очевидци и видеозаписи, които удостоверяват тезата за осъщественото закононарушение и съучастието на лицето, съпричастността на лицето.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР