Има развитие в играта и в представянето на националния отбор

...
Има развитие в играта и в представянето на националния отбор
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Националният отбор има потенциал, но трябва да намери постоянство в представянето си

Има развиване в играта и в представянето на националния тим по футбол на България. Оценката направи претендента за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов в особено изявление за Българска национална телевизия.

„ Последните няколко мача бяха искра с вяра, че нещата потеглят в вярната тенденция чисто футболно и то с помощта на момчетата и на новия треньор, който ги подреди. Показаха положителни игри. Ние сме тим, който има капацитет, само че постоянността ни в този капацитет не се демонстрира. Това би трябвало да намерим “, съобщи Бербатов пред публичната медия.

Бербатов направи параленост сред нашия отбор и противниците ни в квалификационната група G за Евро 2024 – Унгария, Сърбия, Черна гора и Литва.

„ Това са тимове, които съгласно мен сме с шансове 50 на 50. За някои мога да кажа, че шансът е в тяхна изгода. Други хора, които са твърди оптимисти, могат да кажат, че това е група, която елементарно можем да спечелим. Затова да не прибързваме. В случая би трябвало да се гледа мач за мач заради неприятното развиване на българския футбол в последните години “, добави рекордьорът по голове с националната фланелка на България.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР