Има развитие около случая с мъжът с Мерцедес G класа

...
Има развитие около случая с мъжът с Мерцедес G класа
Коментари Харесай

Извънредни новини за тариката с G класа, забъркал невиждан екшън в София

Има развиване към случая с мъжът с Мерцедес G класа блокира придвижването на столичното кръстовище на бул. "Цар Освободител " и ул. "Г.С.Раковски " с колата си. а след това блъсна два пъти спрял автомобил, до момента в който вътре имаше човек.

На 26.08.2020 година Софийска районна прокуратура (СРП) притегли към наказателна отговорност Н. Р., на 39 години, за закононарушение по член 325, алинея 3, вр. алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.

Н. Р. е упрекнат в това, че на 19.08.2020 година, към 15,30 часа, в гр. София, на кръстовището на бул. „ Цар Освободител “ и ул. „ Георги С. Раковски “, е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. Деянието се отличава с изключителна смелост и е осъществено при ръководство на моторно транспортно средство.

Обвиняемият карал джип "Мерцедес " G 63, когато без каквато и да е причина, блъснал поредно два пъти спрял в дясно на пътя лек автомобил "Ситроен " С1, до момента в който в него се е намирала Е. Т. и малолетното ѝ дете - на 10 месеца. Деянието е осъществено на централно столично кръстовище.

В хода на следствието са открити и разпитани очевидци – очевидци. Иззети са записи от охранителни камери в региона на местопроизшествието, привързан е и запис, излъчен в ефира на национална телевизия. Направени са разпознавания.

Автомобилът, с който е осъществено действието, е регистриран като благосъстоятелност на компания „ С.Р. “ ООД, като все още е разгласен за общодържавно търсене.

За осъщественото от обвинения Н. Р. закононарушение се планува наказване отнемане от независимост до пет години.

Предвид високата социална заплаха на действието и причинителя на 26.08.2020 година прокурор при СРП е постановил задържане на Н. Р. за период до 72 часа, след приключването на които ще бъде направено и импортирано искане до Софийски областен съд за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР