Има прокурорска дописка по този въпрос, информира още той"Оборудване за

...
Има прокурорска дописка по този въпрос, информира още той"Оборудване за
Коментари Харесай

Валентин Николов: Част от оборудването за Белене е платено, но дори не е поръчано

Има прокурорска дописка по този въпрос, осведоми още той

"Оборудване за "Белене " сме го платили, само че не сме го поръчали. Има доста неща, които не сме получили, само че сме го платили. Ние не сме го поръчали. Трябва да се знае къде ще се запази, по тази причина не сме го и поръчали. Някои неща може и да се съхраняват, само че някои не са и поръчани. Има прокурорска дописка по този въпрос. Сложен е въпросът. "

Това разяснява в "Часът на избора " по Валентин Николов, изпълнителен шеф на „ Български енергиен холдинг “ ЕАД в интервала юни 2021 година – ноември 2021 година

Ние нямаме тактика за нуклеарната енергетиката. Беше призната 2021 година, януари, от Министерски съвет, само че не влезе в Народното събрание. Министърът на енергетиката не знам каква функционалност извършва, с изключение на частни ползи. "Белене " няма в никакъв случай към този момент да се случи при сегашната обстановка. Сега към този момент, даже да е имало дребни очаквания, са изчезнали, безапелационен е Николов.

Той уточни още, че е доста забавно, че финансовият министър Асен Василев е споделил, че са готови за обстановката, а в един миг се оказва, че една частна компания е знаела доста повече. Ако те желаеха да се приготвят, имаха един месец за това. Но очевидно това не е станало. Проблемът е в метода, по който се избират въпросните медиатори. И го направиха като форсмажор, при изискване, че знаеха какво ще се случи, смята някогашният изпълнителен шеф на БЕХ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР