Има положително развитие при оценката на документацията за ваксината на

...
Има положително развитие при оценката на документацията за ваксината на
Коментари Харесай

Богдан Кирилов: Утре идват 2400 дози от „Модерна” - ВИДЕО

Има позитивно развиване при оценката на документите за имунизацията на „ Астра Зенека ” в съдействие с Университета в Оксфорд. Европейската организация по медикаментите (ЕМА) започва финалния стадий и чакаме оценката.
Това сподели изпълнителният шеф на Изпълнителната организация по медикаментите по време на заседание при премиера и членовете на НОЩ, съобщи кореспондент на БГНЕС.
 Радан Кънев уточни повода за забавянето на Европейски Съюз с имунизацията на Pfizer/BionTech Радан Кънев уточни повода за забавянето на Европейски Съюз с имунизацията на Pfizer/BionTech
" Комисията по околна среда и публично здраве в Екологичен потенциал (ENVI) организира чуване за доставките на ваксини против COVID-19: - Забавянето н...
Ако Европейска комисия издаде позволение, има действителна опция към средата на месец февруари да има трета позволена и налична в страната ваксина, акцентира още Кирилов.
Той заяви, че на следващия ден се чака първата доставка от втората позволена за приложимост. Количеството, което ще дойде, е 2400 дози като доставката се прави по едно и също време във всички европейски страни.
Следващата доставка ще бъде на 18 януари, когато България ще получи 35 000 дози от имунизацията на „ Пфайзер/ Бионтех “, следват още към 4000 дози на 25 януари още веднъж на „ Модерна “, а на 2 февруари - 35 000 дози на „ Пфайзер/ Бионтех “.
До момента иминузираните са 16 161 души.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР