Има още два клипа с участието на Чеченеца, Тошо Куката

...
Има още два клипа с участието на Чеченеца, Тошо Куката
Коментари Харесай

Гавра без край: Тошо Куката и Чеченеца се снимали в още два клипа с момчето от мола

Има още два клипа с присъединяване на Чеченеца, Тошо Куката и 20-годишния юноша, който бе сниман в ролята на куче в пловдивски мол. Това сподели юристът на Петко Караилиев (Чеченеца) - Стефан Паров. По думите му, от въпросните видеа излиза наяве, че се забавляват и се държат напълно другарски. 

На единия клип, който е сниман в известен хипермаркет, се вижда, че 20-годишното момче е яхнало Чеченеца, който го разкарва из магазина. Той е сниман няколко дни преди избрания като абсурден клип в мола на ул. " Перущица ". Вторият клип пък е сниман малко след този в комерсиалния център и на него момчето, Тошо Куката и Чеченеца са седнали на пицария, отново там. 

" Прилагайки подобен случай с това, което е снимано в мола, значи ли, че откакто 20-годишният е яздил Чеченеца, надлежно Чеченеца е бил третиран като вол или кон? ", запита адв. Паров, цитира Марица.

Той е безапелационен, че най-после истината ще излезе нескрито. " Тръгнахме оттова, че момчето било насила с принуждение и закани. След това прокуратурата сподели, че тази версия отпада и че има склоняване. Ще излезе най-после, че няма даже и склоняване. Въпросните видеа съм ги гледал с очите си. Всичко е на смешка, държат се другарски, като една компания ", разяснява юристът на Чеченеца. 

Адв. Паров добави, че случката с клипа в мола, който се популяризира мълниеносно на всички места, е посочила, че обществото работи като стадо - когато един уточни с пръст, всички виждат от него и също стартират да сочат. 

В четвъртък Окръжният съд в града под тепетата ще прегледа жалбите на Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката против взематат по отношение на тях мярка за неотклонение " задържане под стража ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР