Има опасност за живота на мъж от разградското село Острово

...
Има опасност за живота на мъж от разградското село Острово
Коментари Харесай

Млад мъж преби жестоко бездомник в Разградско, има опасност за живота му

Има заплаха за живота на мъж от разградското село Острово след побой. Нападателят - 24-годишен престъпно проявен от същото село, е арестуван, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Илияна Георгиева.

Сигналът за планове в безпомощно положение 57-годишен мъж в парка на селото е подаден от кмета на Острово. Потърпевшият е настанен в разградската болница с фрактура на седем ребра и прешлени, като за живота му има заплаха. При незабавните оперативно-издирвателни дейности е открит причинителят. Той е притеглен като обвинен с разпореждане на Районната прокуратура в Разград. По случая се води досъдебно произвеждане.

Георгиева изясни че спречкването сред двамата е зародило поради засегнатост. Възрастният мъж, който бил скитник, помолил по-младия да му купи бутилка алкохол, само че той отказал с претекста, че би му купил самун. Пострадалият нагрубил 24-годишния, който му нанесъл удари с юмруци и ритници.

За Българска телеграфна агенция кметът на Острово Селиман Вели съобщи, че арестуваният има престъпни прояви за обири и други действия. Той е незает, най-вероятно се устоя със средства, изпратени от родителите му, които са в чужбина.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР