Има няколко начина, чрез които това може да се прави

...
Има няколко начина, чрез които това може да се прави
Коментари Харесай

Как да повишите жизнената си енергия и да подобрите драстично здравето си

Има няколко метода, посредством които това може да се прави всеки ден:

1. Мечти, цели
Мечтите и задачите, към които се стремите ден след ден, ви дават голямо количество безвъзмездна сила. Но това се случва единствено когато фантазиите и задачите са ваши, а не наложени от други хора. Когато душата и мозъкът са обединени в своите желания, имате голямо количество сила за потребление.

Няма по-добро възприятие от чувството, че фантазията ви се движи към вас. Ако вървите по своя път, тогава Вселената ще ви съпровожда във всичко и постоянно ще ви доставя нужното количество сила!

2. Вяра
Няма значение в какво вярвате: в Бог, във Висшия разсъдък, във Вселената, в свръхсъзнанието или в нещо друго, вашата религия в това Висше създание би трябвало да ви дава задоволително безвъзмездна сила.

Ако не го усещате, тогава, може би, би трябвало да развиете вярата си. Много положително одобрение: „ Моят свят се грижи за мен “. Повтаряйки това одобрение, след няколко дни ще започнете да усещате безспорен мир и голям прилив на сила, тъй като към този момент няма потребност да се страхувате. Вашият свят ще се погрижи за всичко. Можете да замените израза моят свят с нещо, в което вярвате, да вземем за пример „ Вселената се грижи за мен “

3. Любов
Любовта е доста мощно позитивно възприятие. Когато сърцето ви е изпълнено с обич, вие изпитвате огромен възторг и чувство, че можете да постигнете всичко! Това възприятие е мощен източник на безвъзмездна сила.

4. Енергийна гимнастика
Енергийната гимнастика е упражнение, ориентирано към разширение на енергийните канали. Ще приказваме за тази точка в следващ текст, тъй че ни следете.

5. Благодарност
Как се чувствате, когато благодарите на някого от все сърце за услуга? Опитайте се да сте признателни за всички положителни неща, които имате. Това ще ви обезпечи в допълнение огромно количество безвъзмездна сила.

6. Изкуство
Изкуството съживява душата. Когато създавате изкуство, вие сте проводник на божествена сила.

7. Музика
Музиката е чиста сила. Включете музиката, която харесвате. Можете да я извършите по-силна, тъй че потокът от сила да е по-голям и да вземете колкото можете повече.

8. Хоби
Хобито не е нищо повече от занятие за душата. Всичко, което вършиме за душата, ви дава сила.

9. Общуване с хора, които имат висока сила
Има хора, които имат доста огромно количество сила. Тази сила им е задоволителна и даже прелива. Когато поддържате връзка с такива хора, тази сила несъзнателно минава към събеседника. Всеки изпитва огромни позитивни усеща към такива хора. Понякога даже не знаят за какво. Всички сполучливи хора имат високо равнище на сила и по тази причина след другарство с такива хора постоянно си тръгвате в положително въодушевление. Когато влязат в стаята, тя просто е обляна от невидима светлина.

10. Самохипноза
За да извършите това, задоволително е да употребявате визуализация и енергийна гимнастика. Възможно е да се употребява самохипнозата в най-чистата й форма за повишение равнището на сила.

11. Домашни любимци
Мисля, че тук не е належащо пояснение. Винаги, когато погледнете вашите домашни любимци, те постоянно провокират приятни усеща.

12. Обмен на физическа сила
По време на спорт, действия навън се уморявате физически, само че жизнеността ви постоянно се покачва. Сутрешният джогинг, плуването, упражненията във фитнеса постоянно ви дават спомагателен ресурс от сила.

13. Обмен на пари
Това не е нищо друго с изключение на дарения. Давате пари без очакване за възвръщаемост, а в подмяна Вселената ви дава сила.

14. Секс с обичана жена или с обичан мъж.
Най-мощният източник на безвъзмездна сила.

Можете да забравите всичко, казано нагоре, само че в случай че запомните най-малко една фраза, тогава сте спечелили доста, като прочетете тази публикация.

Получавате сила, когато изпитвате позитивни усеща, и губите сила, когато изпитвате негативни усеща.

От мрежата

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР