Има някои правила във всяко общество, които трябва да се

...
Има някои правила във всяко общество, които трябва да се
Коментари Харесай

Какво издава кихането за кихащия? Психология на физиологията

Има някои правила във всяко общество, които би трябвало да се съблюдават. Едно от тях е методът, по който кихаме. И в случай че самото кихане не може да бъде следено, то всичко към него може и издава доста за хората. Ето и какво!

Виж още: Дом, облекла, кухня: Практични препоръки по жанр и комфортен живот от най-щастливите народи - скандинавските!

Всичко или нищо

Тук кихащият може да накара и хората в прилежащите здания да чуят, че киха. Той го прави шумно, гласно и даже съзнателно. Този вид хора най-често са настоятелни, умерени и се усещат постоянно намясто във всяка обстановка. 

Виж още: Какво в действителност се случва с храната, в случай че на нея кацне муха? А с нас?

Кихащият като мишка

Знаете - те кихат тихичко, даже си хващат носа, с цел да не чуе напълно. Този вид са срамежливи, добре възпитани и добре знаят какво е възпитано да се прави и какво не. Те са чувствителни и раними.

Виж още: Дамите от тези зодии се отличават с неповторим интелект 

Серийният с хремата

Това са този вид хора, които до последно ще си подсмърчат и кихат към вас, само че няма да признаят, че са заболели и няма да си вземат болничен, с цел да се лекуват. Този вид хора постоянно са несигурни в себе си.

Виж още: СОЦ идилия: по какъв начин изглеждаха домовете ни преди близо 30 години

Параноидният кихач

Този вид хора са склонни да мислят, че са заболели непрекъснато и всяко неспокойствие на носната лигавица (дори и от прах) за тях е мотив са пият медикаменти. Този вид хора са чувствителни, за тях външият тип е водещ и постоянно се тормозят какво мислят другите за тях.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР