Има нужда от хора, които да се обединят в една

...
Има нужда от хора, които да се обединят в една
Коментари Харесай

Ева Тепавичарова: Идва ми в повече арогантността, лъжата и безпринципното аморално поведение на управляващите

Има потребност от хора, които да се обединят в една обща концепция. Такива са моите убеждения. В обществото отекна колорит, че доста късно сме се обединили. Ние имаме наши задължения и работи, които са свързани с други неща. Няма късно за това нещо. Не е и мъчно.
Това сподели по БТВ актрисата Ева Тепавичарова, която подписа писмото на интелектуалците с искане на оставките на Бойко Борисов, Иван Гешев и цялото държавно управление. Ето по какъв начин изясни своята гражданска позиция:

В персонален проект, в моето семейство видях по какъв начин за 6 години един хорист в „ Йоан Кукузел “ се унищожи. Хората на изкуството сме доста чувствителни. Имаме разнообразни душевни параметри от тези на ръководещите. Не ми се желае това, което изживявам, да се случва на други хора.

Сигурно ръководещите имат сетива, само че са ги изместили. Идва ми допълнително арогантността, лъжата и безпринципното аморално държание. Има излаз. Това е стадий и път, през който би трябвало да се мине. Той е доста безсрамен, само че мисля, че България ще се развива по-добре за напред.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР