има незаменима роля в засилването на регионалното сътрудничество и обвързването

...
има незаменима роля в засилването на регионалното сътрудничество и обвързването
Коментари Харесай

Джуканович: Берлинският процес има незаменима роля в регионалното сътрудничество

има незаменима роля в усилването на районното съдействие и обвързването на страните от района с Европейски Съюз по пътя към евроинтеграцията, съобщи президентът на Черна гора.
Според него районното съдействие безспорно носи положителни резултати и форсира развиването на „ нашите стопански системи и общества като цяло “.
 Берлинският развой: Лидерите на Западните Балкани с две заявления - за Общ районен пазар и за Зелен дневен ред Берлинският развой: Лидерите на Западните Балкани с две заявления - за Общ районен пазар и за Зелен дневен ред
В наличието на министър-председателя Бойко Борисов, в границите на Срещата на върха по Берлинския развой, водачите нa страните от Запа...
„ Стабилни, стопански и демократично развити Западни Балкани е от геополитическа нужда “, сподели Джуканович на онлайн срещата на и Европейски Съюз, чийто хазаин е София.
Той уточни, че няма по-добра гаранция за дълготрайно съблюдаване на мира от ускореното обществено развиване на всички страни в района.
„ Берлинският развой е одобрен като най-хубава рамка за динамика на съдействието за прогрес и осъществяване на критериите за цялостна интеграция в Европейски Съюз “, добави Джуканович.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР