Има място за тревога, но не е директно като повод

...
Има място за тревога, но не е директно като повод
Коментари Харесай

`Иван Таков: Левият избирател не ни припозна достатъчно добре

„ Има място за паника, само че не е непосредствено като мотив от тези избори. За нас резултатът не е изненада . Не е добър, несъмнено. “

Такава е равносметката от парламентарния избор на Иван Таков, ръководител на Българска социалистическа партия – София.

Необходим е разбор на изборните резултати по области дали има чуваемост за посланията на Българска социалистическа партия , акцентира Таков.

„ Явно левият гласоподавател не ни припозна задоволително добре . “

Отливът на гласове към Политическа партия също би трябвало да бъде част от разбора, счита той.

„ Политическа партия имат навика да брокерстват по целия политически набор . “

Една борба завършва, само че следва идната локалните избори , уточни Таков.

Според него Българска социалистическа партия не би трябвало да поддръжка какво да е държавно управление , тъй като това ще е пагубно както за партията, по този начин и за страната, а Българска социалистическа партия е потвърдила, че може да бъде добра съпротива.

„ Не ми е напълно ясно какво тъкмо бихме попитали нашите членове. Ако има такова допитване, би трябвало да имаме параметри, по които по никакъв метод да не отстъпим. В този парламент има 1 лява партия и 5 десни партии . Не съм уверен, че би трябвало още веднъж да участваме в едно дясно ръководство „, разяснява Иван Таков във връзка оповестеното от водача на партията Корнелия Нинова идно вътрешнопартийно допитване до членовете за това по какъв начин да работи партията в актуалната парламентарна настройка.

За да има триумф, Българска социалистическа партия не би трябвало да отстъпва от нейните полезности , отстоявани през годините, уверен е той.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл. 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР