Има множество момичета, които в пубертета са били с малко

...
Има множество момичета, които в пубертета са били с малко
Коментари Харесай

Как йогата може да промени виждането ни за храната, която приемаме

Има голям брой девойки, които в пубертета са били с малко по-закръглена фигура, поради която са ставали обект на насмешки от връстниците си. Оттам следва и недояждане, диети с вода, диети с плодове, диети единствено с ябълки и още купища измислици в интернет. Четене на голям брой публикации за диетични хранения и така нататък И по този начин до момента в който не се изчерпя волята на въпросната концепция и не се удави в тонове сладолед посреднощ. Ще се учудите какъв брой доста дами се оказва, че са се борили в някакъв стадий от живота си със същите тези усеща и не са приемали телата и с отражението си в огледалото.

Знаете ли, че йогата в действителност може да промени визията ви за храната, да промени метода, по който гледате на нея и да откри дълбока връзка с това, с което храните тялото си. Вижте какво споделя MindBodyGreen за връзката сред йогата и храненето.

Всяко начало е мъчно – запомнете това

 Как йогата може да промени визията ни за храната, която одобряваме Pexels

Разбира се първоначално няма по какъв начин да сте йога гуру. Дайте си късмет и най-много дайте късмет на йогата, която ще успокои всяка стихия в душата ви, както и безконечната борба с храната, която приемате.

Няма по какъв начин от самото началото да можете да вършиме всичко, което инструкторът демонстрира. Възползвайте се от неспособността си и я превърнете в мотивация и твърдоглавие, които по-късно ще ви се отплатят неведнъж.

Намерете онази междинна линия

 Как йогата може да промени визията ни за храната, която одобряваме Pexels

В йогата има едно значително предписание, което на доктрина звучи извънредно елементарно, само че процедура е много мъчно усвоимо. Целта е да се откри междинната линия, която е това място, на което може да се чувствате мощни и на място, само че в това време диви и свободни.

Оттам към този момент ще се научите, че да се храните здравословно и да постигате оптимално тегло, значи да намерите междинната си линия в кухнята по същия метод като да намериш междинната линия на постелката по време на йога. Тогава сами ще разберете и ще се убедите, че посредством изпробване рестриктивните диети не работят в дълготраен проект, тъй като не са предопределени да продължат по-дълго от крайния им период. Приемането на качествени хранителни артикули е баланс сред хубавичко основа и способността да огъвате личните си хранителни правила, задоволително, с цел да се наслаждавате на живота.

Ще ви помогне да се наслаждавате на сегашното

 Как йогата може да промени визията ни за храната, която одобряваме Pexels

Този по-гъвкав метод към храната сигурно ще донесе повече задоволство и лекост в живота ви. Ще проумеете, че храната, която приемате, би трябвало да се вписва в живота, който желаете, а не противоположното. Днес сме толкоз бомбардирани с упования, препоръки и задължения, че би трябвало да бъдем непрекъснато на бързи обороти, с цел да успеем.

Научете се да открадвате няколко минутки дневно, с цел да се насладите на това, което имате, това, което сте и това, което обичате. Обмислете всички благословии в живота си и защо сте признателни. Упражнявайте се и правете йога, тъй като ви носи наслада, а не тъй като би трябвало да се оправите.

Ще ви научи да бъдете интуитивни

 Как йогата може да промени визията ни за храната, която одобряваме

Насърчавам ви да се запитате: Кои храни карат тялото ви да се усеща най-добре? Какви храни ви оставят енергизирани и кои ви карат да се чувствате подути, тежки, бавни и мързеливи? Има ли лакомства за вас, които да не попадат в категорията на пицата, сладоледа и шоколада? Да си еластичен с храната значи да можеш да се отдадеш без виновност една нощ и да се върнеш към здравословните си привички на идващия ден.

Става въпрос за това да разгледате добре вашата връзка с храната и да измислите по какъв начин да постигнете с нея едно по-здравословно положение на вашето тяло без да ограничавате и да бъдете плебей на диетите.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР