Има много нови идеи, годни за бизнес, които са важни

...
Има много нови идеи, годни за бизнес, които са важни
Коментари Харесай

Sofia Startup Expo 2018 - място, което създава бизнеси


Има доста нови хрумвания, годни за бизнес, които са значими за хората. Те са и във високотехнологичния бранш, който към този момент ражда новата софтуерна гражданска война, само че и в най-различни други сфери на стопанската система. " Решихме да създадем Sofia Startup Expo 2018 и да съберем всички на едно място, тъй като връзката посред им може да донесе изгоди както за тези, които имат положителни хрумвания и търсят финансиране, по този начин и за тези, които търсят умните места да вложат пари. " Това сподели ръководителят на плана SSE Димитрина Христева, която анонсира идното ревю на Startup Europe Week Sofia, част от Европейската седмица на бизнесмените.

Sofia Startup Expo 2018 е първото в България ревю за започващи новаторски компании. То ще отвори порти на 13 – 14 март 2018 година в зала „ Джон Атанасов “ в „ София Тех Парк “ и ще събере под един покрив цялата стартъп екосистема, нужна за започване и поддържане на започващ новаторски бизнес. Събитието включва двудневно ревю и еднодневна конференция на тематика „ Перспективи пред стартъпите в България “.

„ Вече и в България стана съвременно да се приказва за стартъпи, да се вършат стартъпи, да се подкрепят стартъпи, даже страната им обърна внимание. Но те имат потребност от експозиция и поддръжка, с цел да излязат на пазара и да тръгнат напред. Затова вършим експо - ревю на хрумвания, на финансови принадлежности и на ноу-хау “, сподели Димитрина Христева.

По думите й всички, които дойдат на 13 -14 март в зала „ Джон Атанасов “, София Тех Парк, ще завоюват - едни ще завоюват хрумвания за бизнес, други ще завоюват финансиране, само че всички ще завоюват забавни контакти и познание от по-опитните. „ Искаме повече иноватори и нови бизнесмени да се включат, без значение от бранша, в който започват, тъй като всяка нова концепция, която задоволява избрана нужда в обществото, може не просто да промени пазар, а да сътвори нов пазар. Затова създадохме разнообразни стратегии за присъединяване – някои на напълно алегорични цени, други – изцяло безвъзмездни, с цел да дадем късмет на всички основатели и създателите да се показват на ревюто “, акцентира Христева. Заявки за присъединяване чакаме до 10 март.

Билети за конференцията можете да намерите на https://sofiastartupexpo.eu/bg/conference.html.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР