Има много неща, които трябва да направим, но често пропускаме!

...
Има много неща, които трябва да направим, но често пропускаме!
Коментари Харесай

Как да се храним ВЪЗПИТАНО? Ето 4 правила, които често ЗАБРАВЯМЕ!

Има доста неща, които би трябвало да създадем, само че постоянно пропущаме! Едно такова нещо е спазването на верните обноски на масата по време на хранене. Маниерите на масата са нещо, което всички сме много наясно, само че сме склонни да подценяваме по една или друга причина.

От това да не държите лактите си на масата до правилото да следвате верния протокол, до момента в който пренасяте храна, ето някои постоянно срещани обноски на масата, които с лекост подценяваме.
 Кавалерите към този момент не съществуват Кавалерите към този момент не съществуват
Все по-малко мъже са галантни към " нежния пол ". Проучване разкри, че едвам един на седем мъже би отстъпил мястото си на жена в градския...

1. Когато става въпрос за предаване на храната на други хора на масата за вечеря, храната би трябвало да се предава в поток назад на часовниковата стрелка. Ако желаете съответно ядене, вместо да посегнете към него, просто помолете най-близкия човек да ви го съобщи.

2. Много значимо и главно предписание е в никакъв случай да не държите лактите си на масата. Масата е за храната, а не с цел да почивате! С лакти на масата изглеждате зле и прегърбени.

3. По-рядко срещано, само че главно предписание за маса е постоянно да държите стъклена чаша за нейното стъбълце.

4. Много обикновен, само че най-често подценяван метод да се храните възпитано е да спрете желанието да духате гореща храна или да оближете пръстите си след нещо вкусно. Духането на гореща храна може да е уместно за деца, само че не и за възрастни, а облизването на пръстите е безусловно неразрешено, без значение в коя възрастова категория попадате.
 Маниерите последователно изчезват от масата Маниерите последователно изчезват от масата
Традиционните обноски на маса изчезват в миг, когато мобилните телефони и преносимите компютри се употребяват съвсем толкоз по време на хранене,...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР