Има много неща, които трябва да бъдат направени, но като

...
Има много неща, които трябва да бъдат направени, но като
Коментари Харесай

Илон Мъск: ”Туитър” няма да фалира скоро frognews.bg

Има доста неща, които би трябвало да бъдат направени, " само че като цяло наподобява се движим в добра посока ", сподели предприемачът. 

 

През уикенда Мъск взе участие в подкаста " All-In " и увери, че компанията няма да банкрутира скоро. 

 

Управляваме разноските рационално, тъй че компанията към този момент не се движи в скоростната лента към банкрут. Беше много диво пътешестване.

 

Имаше върхове и спадове, по този начин да се каже, само че като цяло наподобява се движим в добра посока, означи той за слушателите. 

 

След присъединяване си той туитна въпреки всичко, че обществена мрежа към момента не е в сигурност и остават доста неща, които би трябвало да бъдат свършени, написа Българска телеграфна агенция.

 

Той означи, че с времето грешките му ще намалеят, като първоначално са били доста, защото той е бил нов в компанията.  

 

Милиардерът за първи път предизвести за заплахата " Туитър " да банкрутира броени седмици, откакто пое ръководството на платформата. 

 

Мъск купи " Туитър " за към 44 милиарда $ в края на октомври, след което стартира фрапантни промени в платформата и се концентрира върху свободата на словото. Скоро по-късно компанията загуби близо половината от 100-те си най-големи рекламодатели, което мощно понижи приходите й. 

 

Оттогава предприемачът се пробва да генерира доходи за обществената медия, в това число налагайки абонаментна такса от 8 $ месечно (11 $ за потребителите на айФон) за притежателите на профили с така наречен сини значки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР