Има много начини да разбереш дали едно момиче те харесва.

...
Има много начини да разбереш дали едно момиче те харесва.
Коментари Харесай

Пет признака, които показват дали момичето ви харесва

Има доста способи да схванеш дали едно момиче те харесва. Трябва да умееш да уловиш сигналите, които тя изпраща и да разгадаеш нейното държание. Можеш да научиш доста за едно момиче, наблюдавайки езика на тялото й.

Вижте 5 признака, които демонстрират дали момичето ви харесва:

Опитва се да завърже диалог

Когато едно момиче те харесва, то е нетърпеливо да беседва с теб. Слушайте деликатно и обръщайте внимание на нещата, които тя ви споделя. Ако се интересува от вас, нормално незабавно ще се усмихне, когато започнете диалог с нея.

Винаги се смее на шегите ви

Тя се смее на шегите ви, даже и да не са смешни. По този метод тя желае да те накара да се чувстваш удобно в нейната компания.

Тайните на сполучливия флирт (ВИДЕО/СНИМКИ)

Срамува се от погледа ви

Силен симптом, че тя има някакви усеща към вас е, в случай че не е в положение да ви огледа право в очите. Срамува се когато погледите ви се засекат. Но в случай че те гледа задоволително дълго, обърни внимание на зениците й. Ако са разширени-това е сигурен знак, че те харесва. Ако става нервна, когато я погледнеш - това е явен знак, че има усеща към теб.

Ревнува при флирт с други девойки

Ако ви харесва едно момиче, в никакъв случай не правете грешката да флиртувате безсистемно. На нея въобще няма да и е прелестно, в случай че те види да флиртуваш с други девойки. Може даже да одобри, че не значи нищо за вас и най-вероятно просто ще потърси непосредственост другаде.

Играe си с косата си

Ако играе с косата си, когато е към теб, е очевиден знак, че те харесва. В някои случаи тя може да не осъзнава, че го прави. Това е по-скоро подсъзнателна реакция, която демонстрира, че тя те харесва.

И още по тематиката:

Пет страсти, които хората издават посредством езика на тялото (ВИДЕО/СНИМКИ)

Три погледа по време на флирт са задоволителни Коментирай Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Любопитно 2 часа Баба се трансформира в рап сензацията на Казахстан (ВИДЕО) Баба се трансформира в обичания рапър на Казахстан и стана същинска сензация в обществените...  Баба се трансформира в рап сензацията на Казахстан 3 часа Астрономи откриха 60 нови горещи юпитери Учени идентифицираха нови 60 кандидат-екзопланети, известни като горещи юпитери, заяви...  планети 18 часа Натоварената стратегия на Брижит Макрон не й пречи да разпуска Почти два месеца откакто Еманюел Макрон встъпи в служба, неговата брачна половинка Брижит...  Брижит Макрон 1 ден Защо смехът е значим за еволюцията? Смехът е основен инструмент в човешката еволюция, тъй като основава чувство за непосредственост,...  смях 2 дни Ледоразбивачи в Арктика ще режат леда с лазер На един от съветските ледоразбивачи, " Диксон ", ще бъде пробван 30-киловатов корабен лазер,...  АРКТИКА 2 дни Супер концепция за обяд от една бъдеща мама (ВИДЕО) В новото си видео бюти влогърът и бъдеща мама Наталия от Natali’s Beauty предлага рецепта...  обяд 2 дни „ Отровен коктейл “ се образува на повърхността на Марс Марс не е толкоз гостоприемна планета, колкото се надяваха търсещите извънземен живот,...  Марс 2 дни Шипката – кралица на билките (ВИДЕО) Шипката е една от най-разпространените и необятно употребявани билки у нас. Малките плодчета...  шипка 3 дни Запознайте се с момичето с „ най-красиво дупе “ в Китай (СНИМКИ) Победителката в китайския конкурс за „ най-красивите задни елементи в страната ” се оплака...  секси жена 3 дни Пет отблъскващи неточности по време на целувка Вероятно ще се изненадате да разберете, че хората не са единствените, които изпитват...  целувка двойка 3 дни Кой дава 10 000 $ за... чепка грозде? (ВИДЕО/СНИМКА) Чепка грозде от сорта " Римски рубин " (Ruby Roman) бе продадена в петък на търг в Япония за...  грозде 3 дни Какво не знаeм за артишока? Артишокът е тип цъфтящо растение, което принадлежи към групата на бодилите. Това растение...  артишок 3 дни Първата дама на Полша учи Тръмп да съблюдава протокола (ВИДЕО) Първата дама на Полша Агата Корнхаузер-Дуда пренебрегва опита на президента на Съединени американски щати Доналд...  Доналд Тръмп и Мелания 3 дни Тест за бащинство сподели, че Хулио Иглесиас има извънбрачен наследник Тест за бащинство сподели, че жителят на испанския град Валенсия Хавиер Санчес е наследник...  Хулио Иглесиас 3 дни Първите дами на Полша и на Съединени американски щати пиха чай в двореца Белведер (СНИМКИ) Полската първа дама Агата Корнхаузер-Дуда и първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп посетиха...  Тръмп 3 дни Митове за храните, в които евентуално вярвате (ВИДЕО) Една храна през днешния ден минава за доста потребна, на следващия ден обаче може да се окаже рискова за здравето.... Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР