Има много начини да носим толкова модерния напоследък бретон, който

...
Има много начини да носим толкова модерния напоследък бретон, който
Коментари Харесай

21 идеи за филиран бретон

Има доста способи да носим толкоз модерния в последно време бретон, който стои ужасно, каквато и да е формата на лицето ,   стига да знаем по какъв начин да го носим. Една от разновидностите му оптически издължава чертите и основава нежно, женствено лъчение, което я прави супер подобаваща за по-заоблени форми.  

Плътният бретон не е за всяко момиче, а също така е и по-труден за поддържане , защото разликата в дължината е забележима, когато стартира да израства – визитите при фризьора към този момент са два пъти месечно. Филираният и не по този начин компактен бретон , въпреки това, стои супер секси дори с няколко милиметра под плануванаъа дължина. А когато решите да се сбогувате с него, доста елементарно се слива с останалата коса

Филираният бретон обаче не изсъхва добре " от единствено себе си " и изисква известно стилизиране с четката. Само без суперфиксиращ лак за коса! Идеята на този вид бретон е да стои въздушно и леко , а огромното количество отежнява и основава по-скоро " ретро " чувство, само че не в положителния смисъл. Не се тормозете, в случай че бретонът е разчорлен и " стърчи " на всички страни, тъй като това прави прическата ви още по-небрежно френска  – особено в случай че се спрете на по-къса дължина за останалата коса. Придайте форма, като извършите меки талази и пухкави ластици (или ролки, само че не от " бодливите).

 
   
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР