Развенчани митове за IRA за злато: Какво трябва да знаете сега

...
Има много начини да инвестирате в злато, от закупуване на
Коментари Харесай

Има много начини да инвестирате в злато, от закупуване на кюлчета и монети до закупуване на акции. Но ако търсите златна инвестиция, която предлага атрактивни данъчни стимули и ви подготвя за по-сигурно пенсиониране, изборът е ясен: златна IRA.

Златните IRA работят по същия начин като обикновените IRA, но вместо да държат традиционни активи като акции и облигации, те държат злато – директно чрез физическо злато или косвено чрез инвестиции като златни ETF и златни взаимни фондове.

Златните IRA предлагат няколко предимства, но някои често срещани погрешни схващания може ви кара да се колебаете дали да отворите такъв. Познавайки тези погрешни схващания — и истината зад тях — можете да вземете по-информирано решение дали IRA за злато е подходящ за вас.

Научете повече за инвестирането в злато с безплатен информационен комплект.

Развенчани митове за IRA за злато: Какво трябва да знаете сега

Не позволявайте на тези митове да ви попречат да обмислите IRA за злато.

Мит №1: IRA за злато са по-рискови от другите IRAs

Както всяка инвестиция, IRAs за злато крие известно ниво на риск. Златото обаче издържа изпитанието на времето като сигурно убежище за инвеститорите. Цените на златото остават стабилни през годините и дори се повишават по време на икономически спадове, което прави златото отличен хедж срещу инфлация и пазарни сътресения.

Освен това диверсификацията на вашите инвестиции намалява риска. Цените на благородните метали са склонни да се движат в обратна посока на по-нестабилните активи, като акции и облигации. В резултат на това откриването на златен IRA всъщност може да добави стабилност към вашето портфолио.

Мит №2: Златните IRA са само за богатите

Златото традиционно е символ на богатство, но златна IRA е достъпна за всеки със скромна сума за инвестиране. Можете да отворите сметка само с $5000. Освен това можете да изберете да инвестирате в златни ETF или златни акции с вашата IRA, което обикновено струва по-малко от закупуването на физическо злато.

Мит №3: Можете да държите физическо злато само в златна IRA

Много инвеститори избират да инвестират в злато, като купуват физическо злато под формата на кюлчета и монети. Но те се продават с премия и могат да бъдат скъпи за съхранение и застраховане. Ако искате да избегнете неприятностите и разходите, има други начини да инвестирате в златен IRA, включително златни ETF, взаимни фондове и акции.

Тези инвестиции са подкрепени от стойността на златото, което ви осигурява експозиция към многото предимства на златото, без да е необходимо да държите физическо злато.

Мит №4: Златните IRA са сложни

Инвестирането в златен IRA може да не изглежда толкова лесно, колкото инвестирането в нещо като злато кюлчета и монети. Но все още е сравнително просто.

Всеки инвеститор може да отвори златен IRA с помощта на реномирана златна IRA компания. Всичко, което трябва да направите, е да изберете попечител, да захраните сметката с пари в брой или чрез прехвърляне на средства от друга пенсионна сметка и да изберете своята златна инвестиция. Ако не сте сигурни кой тип инвестиция е най-подходящ за вас, финансов съветник може да ви насочи.

Мит №5: Златните IRA са еднакви

Всички златни традиционни златни IRA имат същите основни правила, както и всички IRA на Roth gold. Ограниченията за вноски, данъчното третиране и правилата за теглене и разпределение се определят от IRS и не се променят от сметка в сметка.

Въпреки това, различните сметки имат различни такси и изисквания, включително такси за настройка, такси за поддръжка и минимални балансови суми. Отделете време, за да проучите множество доставчици на злато IRA, сравнявайки не само техните такси, но и онлайн оценки и отзиви, за да сте сигурни, че компанията е надеждна и лесна за работа.

Заявете своя безплатен комплект за инвеститори в злато сега, за да започнете !

Изводът

Златният IRA може да бъде чудесно допълнение към всяка инвестиционна стратегия. Тези сметки ви помагат да диверсифицирате портфолиото си, да защитите богатството си от инфлация и нестабилност на пазара и също така предоставят уникални данъчни предимства, които могат да намалят данъчната ви тежест и да ви позволят да запазите повече от парите си.

Като развенчаете митовете по-горе , можете да съсредоточите вниманието си върху избора на правилната златна IRA за вас и да повишите сигурността си при пенсиониране.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР