ИМА много моменти, в които искаме да изглеждаме по най-добрия

...
ИМА много моменти, в които искаме да изглеждаме по най-добрия
Коментари Харесай

„Това не е раждане, това е slayyyybourrr!“ Жена иронизира, след като се засне как си прави пълна прическа и грим по време на раждането на дете

ИМА доста моменти, в които желаеме да изглеждаме по най-хубавия метод, само че по време на раждане не нормално не е един от тях.

Въпреки че изпитваше ужасна болежка, една майка реши да стане изцяло блестяща, преди да даде преди, и твърди, че това е огромно „ ликвидиране “.

Докато множеството майки са разчувствани да се срещнат с дребните си, Марая Баренц реши, че желае да срещне щерка си с цяло гримирано лице и прясно накъдрена коса.

Вместо да получи по този начин нужната отмора, майката от Съединени американски щати реши да посегне към прашката си за къдрене и да се поглези измежду контракциите си.

Въпреки че да бъдат пред камера е последното нещо, което множеството бъдещи майки желаят, инфлуенсърката даже реши да документира ритуала си преди раждането във вирусно видео, което събра над 2 милиона гледания в Tiktok.

След като беше индуцирана в локалната болница, новата майка се снима по какъв начин оформя косата си и даже снима една от контракциите си на камера.

Въпреки болката, май...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР