Има митове за секса и любовта, които знаем от ранна

...
Има митове за секса и любовта, които знаем от ранна
Коментари Харесай

8 мита в секса, в които трябва да спрете да вярвате

Има легенди за секса и любовта, които знаем от ранна възраст и имаме вяра в тях, даже когато сме зрели хора. Някои неща обаче е време да осмислим и да спрем да ги одобряваме за чиста монета. Ето кои са те:

1. Не можеш да забременееш... – в случай че с сътрудникът ти практикувате метода на пресечен сексуален акт. Това е извънредно огромна илюзия. Първо, не всеки мъж може да се управлява дотам, въпреки че си мисли, че е умее. Второ, преди еякулация мъжете отделят течност, в която още веднъж се съдържат сперматозоиди, които могат да оплодят яйцеклетката на дамата. Така, че когато сте малко преди, след или по време на овулация – постоянно използвайте презерватив, в случай че не желаете непредвидени изненади, поучава actualno.com.

2. Сексът е неприятен без оргазъм – безспорна неистина! Много дами доближават до оргазъм един път на всеки 3-4 пъти секс с колегата си, само че това не значи, че прекарването не е било разтърсващо за тях. Така че хубавият секс и оргазмът не всеки път вървят ръка за ръка.

3. Големи ръце – огромен размер при мъжа – това са много нелепи съпоставения, за които е време да забравим. Нито ръцете на мъжа, нито това кой номер обувки носи, имат отношение за това какъв е размерът в панталоните му.

4. Тестовете за заболявания за непотребни – в никакъв случай не подценявайте новите сътрудници в живота си и постоянно използвайте презервативи, когато сте с човек, който съвсем не познавате. Когато започнете сериозна връзка с него, е рационално и двамата да си извършите проби за заболявания, излъчени по сексуален път. Много от тях нямат никакви признаци, а е добре да се пазите един различен и да знаете, че всичко ви е наред или в случай че не е – да се справите с казуса, преди да сте го предали на индивида до себе си.

5. Ако има гъбички, значи има невярност – доста хора си мислят, че в случай че сътрудникът им внезапно хване гъбички, то той е бил с различен човек, който му ги е предал. Истината е, че гъбички могат да се заловен от ниска хигиена, от публичен басейн или тоалетна. Често могат да се появят и при намален имунитет, тъй че не бързайте да си вършиме изводи.

6. Средният размер на мъжкото достолепие е 20 см – в действителност междинният размер на пениса при мъжете е даже малко под 15 см. Не вярвайте на приказките, че всеки втори мъж е толкоз талантлив, че линийка от 20 см няма да му стигне, с цел да се премери. Освен това е време да разберем, че дължината няма нищо общо с удоволствието.

7. Жените гледат порно рядко – в действителност това се оказва, че въобще не е по този начин. Над 60% от дамите гледат порно най-малко няколко пъти месечно, което считат за напълно естествена част от тяхната половост.

8. Честата мастурбация е нездравословна – в противен случай, тя има доста изгоди за организма на човек. Освен физически, мастурбацията оказва помощ и на психическото положение на човек. Повишава хормоните му на благополучие, отпуска го и отстранява напрежението.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР