Има ли застрашени такива български граждани, имате ли данните, естествено

...
Има ли застрашени такива български граждани, имате ли данните, естествено
Коментари Харесай

Лошо! След Покушението На Бизнесмена Петър Христов Идва Ли Редът На Един От Най-Важните Български Политици

Има ли застрашени такива български жители, имате ли данните, естествено без имена, само че подхващат ли се някакви ограничения? “ На неговия въпрос основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов отговори, че в Министерство на вътрешните работи има оперативна информация и го увери, че когато има някаква информация, се подхващат незабавни ограничения, написа Блиц. Така били предотвратени две убийства, едното от които на столичен чиновник на Министерство на вътрешните работи.

„ При всяка информация се задвижва целият запас на службите “, подсигурява Младенов. Главният прокурор беше по-обстоен. Той се спря на Бюрото по отбрана, в което сега имало очевидци и членове на техните фамилии, чиято степен на застрашеност била висока.

Цацаров сподели, че по искане на наблюдаващия прокурор може да се изиска отбрана за очевидци по каузи. Той обаче беше безапелационен, че организацията на бюрото до момента е подсигурило тяхната отбрана, имало и доста изведени са и имат друга идентичност и различен живот отвън рамките на България.

Цацаров обаче сподели, че степен на застрашеност за починалия Петър Христов не е съществувала, само че той не изключи степен на застрашеност да възникне всеки миг.

Главният прокурор даде и образец с прокурори и съдии, проверяващи, при които е зародила такава заплаха, когато „ една знакова фигура “ Емил Милев – Крокодила е бил освободен преди броени дни.

Такава заплаха имало тези дни и с друго семейство – брачна половинка прокурор и брачен партньор действен служащ, чийто автомобил в дребен град в североизточна България бил запален в гаража и имало заплаха пламъците да обзет и жилището, в който те са спели. „ Предвидимият за нас риск се обезпечава, само че поражда и подобен, който от време на време е мъчно да бъде укротен “, се опита да успокои Марешки основният прокурор. Председателят на комисията Цветан Цветанов даде образец и със проверяващите чиновници по делата Килърите и Наглите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР