Има ли място само за една устата блондинка в NOVA? Слуховете,

...
Има ли място само за една устата блондинка в NOVA?
Слуховете,
Коментари Харесай

Бой със зъби и нокти за мястото на Гала, звезда от bTV поема...


Има ли място единствено за една устата русокоска в NOVA?

Слуховете, че Силвена Роу се пробва да се уреди с предаване в Нова телевизия, изнервиха екипа на Гала. След като готвачката се появи на премиерата на сериала „ С река на сърцето “, мнозина заподозряха, че тя си търси нов ефир, откакто предаването й по Би Ти Ви устоя единствено един сезон, а от „ Мастършеф “ е навън поради напълно нови членове на журито. Преди дни кулинарката сподели следващата си процедура, с която се поддържа във форма, тъй че да изглажда на 30 години, на колкото се усеща. С нея се изсмуква непотребната вода от организма, като по едно и също време с това се подтиква работата на лимфните възли.
  След нея човек се усеща лек като перце, настояват опитвали я. Явно ководещият на Гала Георги Блажев не е измежду тях, тъй като той искрено се подигра с кулинарката. Блажев разгласява фотографията на Силвена с подигравателен текст: „ Когато простреш и отговориш на два мейла “, намеквайки, че готвачката се е преработила от напълно лесни дамски отговорности, тъй като в този момент е безработна и няма какво да прави, написа Hotnews.bg.  
 

Явно Блажев е обезпокоен, че Силвена може да изиска да смени Гала или най-малко да стане нейна ководеща и неговото място да изстине. Припомняме, че Роу бе поканена от Магърдич Халваджиян да оказва помощ на Рачков преди години, само че тя тогава отхвърли. Междувременно тя стана баба за повторно, още веднъж на внучка. В пандемията се роди първата, а преди дни Роу стана баба още веднъж. Тя има двама синове, само че никой не я е виждал с татко им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР