Има ли лесно решение?Има ли човек, който не знае що

...
Има ли лесно решение?Има ли човек, който не знае що
Коментари Харесай

Бърза помощ при крампи

Има ли елементарно решение?

Има ли човек, който не знае що е то крампи? Започнали едвам доловимо, безмилостните схващания по този начин могат да се усилят, че да не ни оставят да мигнем по цели нощи. Добрата вест е, че „ спешна помощ “ против крампите има и тя се крие в извънредно елементарна, само че гениална композиция, в която главната „ съставна част “ сме самите ние.

 

Лесното решение

Формулата е елементарна – нужни са мощен активатор плюс естествените оздравителни сили на личното ни тяло. Силите ги имаме. Кой обаче е активаторът? Отговорът е елементарен – този, който дава всичко най-полезно и належащо на мускулните и нервни кафези във допустимо най-оптималната за асимилиране форма.



Тялото го „ избира “

Комплексът срещу конвулсии, който тялото „ избира “, у нас е прочут с името MagCombo. Специалната му маслена формула му обезпечава преднина в 2 значими посоки. Първо, достигайки с „ цялостна мощ “ тънките вътрешности, където тялото „ изсмуква “ оптимално доста потребни субстанции, той регистрира невижданата 90-процентова усвояемост* - изискване номер едно за бързо активиране на саморегулиращите се процеси в организма. Второто му преимущество се крие в комбинацията на експертно решените му съставки, всички те клинично потвърдени като най-верни помощници в преодоляването на крампите.

Решава доста повече проблеми

Освен първа помощ за облекчение на крампите, MagCombo поддържа и мозъка ни. Чрез него доста по-лесно понасяме напрежението на деня, а вечер сме още веднъж способни да се отпуснем и да се наспим качествено. MagCombo спомага за унищожаване на умората, за преодоляване на нервните прояви и прочувствената неустойчивост. Наред с всичко това MagCombo повлиява ефикасния надзор на естественото кръвно налягане и работата на сърцето.



Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.



 

* N. Madit, D. Cade and H. Benameur, Comparative bioavailability of CoQ 10 formulations: Licaps™ formulation versus current commercial formulations. Development Center, Research and Development. Capsugel, 10 rue Timken Colmar F68027 (2006)

 

Източник: 

 

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР