Има ли изобщо българин, който да не е гледал Под

...
Има ли изобщо българин, който да не е гледал Под
Коментари Харесай

Остарели, но култови: Ето как изглеждат звездите от "Под прикритие" днес

Има ли въобще българин, който да не е гледал " Под прикритие "? Това несъмнено е един от най-успешните и гледани български сериали за последните тридесетина години, даже и отвън границите на страната ни. Интересен сюжет, положителни артисти и майсторска режисьорска, само че и операторска работа. Това са все нещата, които вършат един сериал сполучлив и забавен за всички нас. Феновете са безапелационни, че желаят да има най-малко още един нов сезон, с цел да видят още от забавната развръзка. Дали това ще стане на този стадий не е ясно, само че едно е несъмнено. Ето по какъв начин се трансформираха някои от актьорите в " Под прикритие ".

1 Мариан Вълев

Мариан Вълев, който стана прочут и като Куката с помощта на ролята си, също обича да се трансформира. Един път ще е безпрепятствено избръснат, а различен също с огромна брада. Преди време се заприказва за плевел романс сред Мариан и Цвети Стоянова. Връзката им не бе доказана публично, само че е известно, че са били много влюбени, въпреки към този момент да са разграничени. Тази година Вълев взе участие в първия финансов трилър в България - " Борсови играчи ". В лентата си партнира с Алекс Алексиев, Радина Кърджилова, Дарин Ангелов, Дани Ангелов, Боряна Братоева. Гледахме го и в комедийния трилър " Жълт Олеандър " на режисьора Лъчезар Аврамов, в който си партнира с Китодар Тодоров.

2 Захари Бахаров

Захари Бахаров е другата огромна звезда, която несъмнено също е измежду любимците на дамите. За Бахаров като че ли времето е спряло, въпреки в този момент артистът да е с много забавна побеляла брада. Поне такива са част от последните фотоси, които споделя в Инстаграм. Все още чакаме да го гледаме в историческия филм " Залог " на Светослав Овчаров. Действието се развива в края 19 в., и преглежда събитията към заговора против княз (тогава все още) Фердинанд и Стефан Стамболов - негов министър-председател по това време. Гледахме го също в сериала " Денят на бащата ", а през 2023 година ще го забележим и в новата огромна поредност " Войната на буквите ". Той е и единственият български артист, който може да се похвали, че е взел участие в паметния " Игра на тронове ", въпреки и с дребна роля.

3 Ивайло Захариев

Ивайло Захариев стана много известен, посредством навръх ролята си в " Под прикритие ". Той продължава да бъде любим на дамите, само че сърцето му към този момент е заето. Преди време артистът показа невероятни фрагменти с новата си половинка – лъчезарната и елегантна Станислава Славчева. Двамата се познават от няколко години. За първи път се видели на благотворително събитие, на което участвали, само че дълго време връзките им били чисто другарски. Талантливият артист обаче е безапелационен, че Станислава няма нищо общо с раздялата му с неговата първа брачна половинка – Миряна, от която има две деца. Имахме опция да гледаме Ивайло и в различен хитов сериал - " Пътят на достойнството ".

4 Ирена Милянкова

Няма по какъв начин да пропуснем прелестната Ирена Милянкова, която с изключение на като модел, е много добра актриса, както сами видяхме в " Под прикритие ". " Аз съм част от българската мода към този момент десетилетия. Достатъчно дълго време, в което се случиха доста хубави неща. Отчитам най-големите достижения във взаимоотношенията, които реализирах с целия екип на фешън организация „ Визаж ”, тъй като за мен тя е част от фамилията ми. Аз израснах в нея ", разкри предходната година пред Красимир Боев моделът Ирена. Радва се, че е съумяла да се запази като човек и персона. Тя е майка на 6 деца, само че наподобява повече от изумително.

5 Владо Пенев

Зрителите гледат Владо Пенев избръснат в " Под прикритие ", само че от много време той е също с гъста бяла брада. Преди време артистът радваше всички ни с наличието си в шоуто " Маскираният артист ", където дружно с Азис и Алекс Раева разгадаваше кои са звездите, криещи се зад забавните маски. Освен с присъединяване си в шоуто, Владо Пенев е една от огромните звезди и в медицинския сериал " Откраднат живот " - различен доста сполучлив ефирен артикул, който по нищо не отстъпва на заплетените холивудски драми.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР