Има координирана атака срещу националния интерес на България. Това заяви

...
Има координирана атака срещу националния интерес на България. Това заяви
Коментари Харесай

Министър Николов с горещ коментар за скандала с Булгаргаз

Има координирана офанзива против националния интерес на България. Това съобщи министърът на енергетиката Александър Николов на ексклузивен брифинг.

Обяснителният режим, в който влезе енергийният министър, се наложи, откакто през вчерашния ден пред Би Ти Ви Румен Овчаров сподели, че „ Булгаргаз “ са сключили договорка за 60 хиляди мегават часа природен газ с Румъния и остро подлага на критика ръководещите. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи на собствен ред в Кърджали, че сходна обстановка е неуместна и от парламентарната група ще изискат свикването на изключителна комисия.

Николов дефинира това като координирана офанзива.

„ През последните дни бяхме с сътрудниците от министерството в Азербайджан. С безкрайна изненада през последните 24 часа от тази аудиенция установихме, че до момента в който сме отвън България пристрастеностите по отношение на „ Булгаргаз “ и спекулациите не стопират, а в противен случай “, споделя Николов.
свързани новини177426на 05.02.2022109774на 05.02.2022
Той добави, че е доста забавно по какъв начин в границите на по-малко от 12 часа с безусловно успоредна изразителност се изричат както хора от градивната съпротива, по този начин и някогашен енергиен министър и някогашен министър председател, както и двама вицепремиери от „ не толкоз далечното минало “.

„ За мен като колективен диалект и тези много странни спекулации демонстрират, че против енергийната политика на това държавно управление се води забавен метод, граничещ с война “, дефинира Николов. Той съпостави обстановката с преписване в гимназията, когато всички преписват неверно.

„ Мениджмънтът на „ Булгаргаз “ влиза в надзор в петък. Ако някой счита, че в границите на шест часа може да се осъществя нещо фрапантно и сериозно, дано ми каже по какъв начин това се прави толкоз бързо “, сподели министър Николов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР