Има и трети потърпевш, който предстои да бъде разпитан, казаха

...
Има и трети потърпевш, който предстои да бъде разпитан, казаха
Коментари Харесай

Протестиращи за втора вечер се събраха пред дома на побойника от Русе

Има и трети пострадал, който следва да бъде разпитан, споделиха от прокуратурата

За втора вечер десетки младежи излязоха на митинг в Русе против експанзията и в поддръжка на пострадалите си от принуждение връстници, предаде .

Обвиненият 17-годишен юноша от Русе, който преби двама души, е задържан. Кадри с едно от нападенията през вчерашния ден бяха публикувани измежду стотици консуматори в обществените мрежи.

Ученикът се проверява за лека телесна щета по хулигански подбуди, обир с изнудване и междинна телесна щета.

Сигналите против дванайсетокласника се усилват. Предстои педагогическият съвет на спортното учебно заведение да гласоподава набелязаните през днешния ден ограничения от комисията по противообществени прояви, а точно: прекосяване в независима форма на образование и изключване от олимпийското звено.

Първата тъжба против нападателя е от юноша, атакуван на 26 октомври. По негова молба не демонстрираме лицето му.

„ Започна да ме блъска в земята, да ме хвърля, и продължаваше много време. След което бях принуден да си заложа телефона, беше ми взет часовникът, имам счупено ребро, проблеми с ключицата, не мога да си движа ръката “, описа пострадалият.

От него полицията схваща и за други пострадали. От боязън жертвата от клипа - Иво Бонев, подава тъжба едвам през вчерашния ден, макар че нападението над него е през април.

„ Заплашва с това, че ще ги пребие още веднъж, със фамилиите им ще има проблеми, с околните им, и хората просто ги е боязън “, изясни Иво Бонев.

Нападателят тренира кану-каяк и бойни изкуства. Живее с майка си и втория си татко. Проявите на експанзия стартират още от 2020 година.

„ Работили сме по няколко случая, по които още веднъж като малолетен, е нанесъл побой на други малолетни възпитаници. За последния случай от 26 октомври, той е нанесъл побой на потърпевшото лице, с цел да обезпечи връщането на паричен заем, взет от него от трето лице “, заяви окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев.

„ Той разгласява един пост с извинения и още там изяснява, че в положение на афект прави сходни действия. Това декларира и пред сътрудниците “, сподели комисар Димитър Вачков, шеф бранш " Охранителна полиция ".

Днес в жилището на фамилията нямаше никой.

От прокуратурата приканиха всички потърпевши, да подадат тъжби и оповестиха, че има и трети пострадал, който следва да бъде разпитан.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР