Има и такива хора, които не се чувстват комфортно, когато

...
Има и такива хора, които не се чувстват комфортно, когато
Коментари Харесай

Кои са зодиите, на които никога не им върви в любовта

Има и такива хора, които не се усещат удобно, когато към тях някой заприказва за обич, тъй като те в никакъв случай не съумяват да попаднат на подобаващ човек, с който да споделят общи ползи и възгледи.

Днес ще ви разкрием кои са тези 3 зодии, които не могат да се похвалят с това, че са късметлии в любовта.

Разбира се, това напълно не значи, че няма да срещнат сродната си душа и да се усещат повече от щастливи, само че като цяло минават през доста повече компликации и премеждия, до момента в който се обвържат за непрекъснато.

Ето и кои са зодиите, които доста постоянно попадат на несъответствуващите половинки:

Овен

Категорично това е една от зодиите, които не могат да случат на подобаващата половинка, с която да изживеят остатъка от живота си. Тази зодия не е подготвена да прави взаимни отстъпки, не е отстъпчива и това е едно от нещата, които не й разрешават да се усеща пълноценно в любовта.

Козирог

Козирозите са едни от най-ревнивите зодии. Това не са хора, които обичат да демонстрират възприятията си. Стане ли въпрос за обич, те бързат да се приберат в черупката си – там, където се усещат най-сигурни и предпазени. Именно това кара половинките им да се отдръпват, тъй като не се усещат пълноценни и щастливи.

Везни

Колебливостта при Везните е това нещо, което кара половинките им да губят самообладание. Поредица от няколко такива обстановки, в които Везните не могат да вземат решение за нещо обикновено, съумява да сътвори съществено напрежение във връзката им. Именно това е една от аргументите представителите на тази зодия да се одобряват за хора, на които не им върви в любовта.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР