Има хора, които са незаменими. И една зодия, която много

...
Има хора, които са незаменими. И една зодия, която много
Коментари Харесай

Ако обичате човек с ТАЗИ зодия, никога не го изпускайте!

Има хора, които са незаменими. И една зодия, която доста я бива във връзките, лоялността и същинските усеща, както и романтиката, несъмнено. Тази зодия е…
ТЕЛЕЦ

Телците си имат своите остри черти, до които никой не обича да се допира. Но кой човек няма такива? В любовта Телците са напряко извадени като от филм. Обожават романтиката, имат доста хрумвания, с които да запазят пламъчето живо и дават всичко от себе си, с цел да останат с един човек до края на живота си.

Не обичат да сменят сътрудниците просто ей по този начин. Предпочитат дългите и смислени връзки, а в случай че може да е единствено една за цялостен живот – най-добре.

Изключително лоялни са и ненавиждат изневярата. За тях това е немислимо, когато обичат същински. Предпочитат да приключат една връзка, пред това да наранят по този начин индивида до себе си.

В брака са доста виновни, обичат да се трудят, работят доста и мечтаят за не едно, две, а от време на време и цели три деца. Грижовни и отдадени родители са.

С две думи… в случай че имате връзка със зодия Телец, в никакъв случай не изпускайте този човек. Много е евентуално да се окаже вечно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР