Има хора, които са доста по-емоционални от другите. Докато обкръжението

...
Има хора, които са доста по-емоционални от другите. Докато обкръжението
Коментари Харесай

Тези пет знака са най-големите ревльовци

Има хора, които са много по-емоционални от другите. Докато обкръжението им приема всяко затруднение като нещо обикновено, те са подготвени да размишляват върху него със сълзи на очи в продължение на дни. Чувствителността не е минус, само че някои го считат за подобен. Смята се, че хората, които са по-емоционални, биват наранени по-често. За тях даже един подбив може да бъде причина за намалено въодушевление. Те дълго страдат при изменничество или невярност. Някои ги считат за слаби и мекушави, само че истината е, че чувствителността им се дефинира от тяхната зодия.

Рак, Риби, Скорпион, Овен и Лъв са най-емоционалните представители на зодиака. Те одобряват всяко нещо за чиста монета и не са изключително отворени към шегите и закачките. Способни са да трансфорат даже нищожен проблем в драма, от която не могат да излязат дълго време. Вижте какво още е особено за тях:

Рак

Свръхчувствителни са, в случай че някой им се подиграва или ги нападна заради някаква причина. Могат да се разплачат като деца, само че бързо им минава. Понякога даже съжаляват за дейностите си, осъществени заради тяхното афектиране. Ако желаете амнистия от тях, би трябвало да ги уверите, че ги обичате и може да се разчита на вас.

Риби

На второ място по сензитивност измежду 12-те зодии. Когато възприятията им са засегнати, те са склонни да се оплакват на всеки срещнат и това не минава без солидно количество сълзи и носни кърпички. Те не обичат да остават сами в такива моменти, само че от време на време не са и изключително разговорливи. Когато са тъжни и смутени, покажете им, че ги подкрепяте и изчакайте да мине малко време, с цел да разкрият душата си.

Скорпион

Хората с този знак избухват без причина и по този начин всяват боязън измежду близките. Те са много загадъчни. Ако бъдат засегнати, скорпионите се гневят и правят неща, за които по-късно може да съжаляват. Понякога наподобяват прекомерно нападателни и никой не желае да губи от времето си, с цел да им помогне, само че надълбоко в тях се крие огромна страст.

Лъв

Трябва да се внимава в общуването с царя на животните. Когато Лъвовете са излъгани, те се сърдят и обичат да влизат в словесни пререкания. Те постоянно са прави. Предадат ли ги или излъгват, не помнят за своето его и тъгуват неудържимо. Хубавото е, че бързо им минава и усмивката блества на лицата им.

Овен

Те са извънредно чувствителни и импулсивни хора. Овните може да ви потърсят когато и да е на денонощието, с цел да ви разправят за неволите си. Ако не сте съгласни с тях, бъдете почтени. Те правят оценка това и откликват със същото. Никога не могат да скрият страстите си, тъй като те си личат по езика на тялото и държанието им.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР