Има хора, които могат много да прощават, но има и

...
Има хора, които могат много да прощават, но има и
Коментари Харесай

Никога не лъжи тези 3 зодии! Никога няма да се върнат...

Има хора, които могат доста да простят, само че има и такива, за които това е невероятно. Това са 3-те зодии, които в никакъв случай няма да ти простят, в случай че си ги излъгал. Не понасят изневерите, нито огромните неистини, които трансформират живота. Те вършат взаимни отстъпки, само че в никакъв случай с истината. Ето кои са:

Телец
Телците обичат истината и постоянно я споделят в очите на другите, за което и доста страдат на моменти. Хората не понасят да им казваш тъкмо това, което мислиш и постоянно желаят да ги ласкаеш с празни думи и обещания. Но при Телците такова нещо няма. За това по тази логичност чакат и всички други да се държат с тях по същия метод. Казват им го и в никакъв случай няма да ти простят, в случай че схванат, че си ги лъгал... за каквото и да е. Ще си тръгнат и няма да се извърнат обратно, даже цялостен живот да ги молиш и да страдаш по тях. Непоколебими са. Това им е силата.

Рак
Раците дават всичко за своята половинка или за фамилията, което са основали. Те могат да нямат нищо друго в живота и отново да са щастливи, в случай че до себе си имат човек, който да обичат и който да ги обича в подмяна. Когато обаче лъжата се намести в живота на Раците, те се трансформират и стават други хора. Никога няма да предположиш какъв брой гняв можеш да видиш в очите им, когато схванат, че си ги излъгал. Най-често стопират да приказват и до края на живота си може и в никакъв случай повече да не ти проговорят. Това въобще няма да ги затрудни. Не се интересуват нито от теб, нито от околните и приятелите ти. И това е вечно.

Водолей
Водолеите дават всичко от себе си за всички към тях. Те не пестят сили да вършат положително, да се раздават и да не желаят нищо в подмяна. Нищо... с изключение на почтеност. Това е най-важното за тях и в никакъв случай не биха преглътнали това някой да ги излъже, изключително в случай че е измежду най-близките им хора. Лъжата за тях е най-голямото изменничество, което ги кара радикално да трансформират отношението си към този човек и от обич... да стане чисто делово партньорство. Ще продължат да поддържат връзка с теб, само че студенината им ще е най-лошото възмездие, което в миналото ще познаеш.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР