Има едно семейство, което все още е разпознаваемо в целия

...
Има едно семейство, което все още е разпознаваемо в целия
Коментари Харесай

Мрачните тайни на семейство Ротшилд

Има едно семейство, което към момента е разпознаваемо в целия свят – Ротшилд. Много може да се каже за тази фамилия: те имат извънредно количество пари и власт по света. Днес се знае прекомерно малко за тях, тъй като са мистериозни и наподобява нямат същото въздействие върху международните каузи, както в миналото по време на най-голямото си благосъстояние. Някои хора обаче към момента имат вяра, че са членове на Новия международен ред, употребяват ни като марионетки и летят с черни хеликоптери над къщите ни. По създание хората знаят за тях, че са богати. Има обаче някои забавни обстоятелства за фамилията, които би трябвало да знаете, написа Труд.

Кръвосмешения

Когато едно семейство има повече пари, в сравнение с хората могат да си показват, и също толкоз власт – какво да вършат с тях? Всъщност богаташите не желаят нищо да излезе от фамилията, тъй че се женят един за различен. Така Ротшилдови пречат на външни лица да им вземат парите. Колкото и необичайно да звучи, това е добра финансова тактика. Цялото придвижване за блудничество е ръководено от създателя на фамилията: Майер Амшел Ротшилд. Той основава цялата линия, тъй че дамите членове на семейство са доста лимитирани във опциите си да се женят, когато става дума за заместничество. Единственият метод да получат парите си в бъдеще е да се оженят за братовчед си.

Жажда за власт

Парите могат да бъдат коренът на злото и да създадат някой доста жаден за власт, в случай че не внимава. Много членове на фамилията желаят да имат власт в страната си и се считат над закона. Съобщава се, че Амшел Ротшилд един път споделя: „ Дайте ми надзор над стопанската система на страната и не ме интересува кой основава нейните закони. “ Те имат вяра, че могат да дефинират свои лични правила, стига да имат задоволително пари. И както може да се заключи: множеството от тях имат задоволително средства, с цел да се слагат над крале и кралици, президенти, министър-председатели…

Диктуват цената на златото

Някои настояват, че днешната цена на златото се образува от семейство Ротшилд. През 2004 година Нейтън Майер Ротшилд и синовете му се отдръпват от бизнеса със злато и други благородни метали и отстъпват мястото си на семейство Баркли. Семейство Ротшилд има главната дума за цената на благородния метал през 1919 година, когато петима водещи търговци в сектора се срещат два пъти дневно, с цел да я поправят, а мнозина го вършат и през днешния ден. В този дълъг интервал от 1919 до 2004 година срещите се организираха всеки ден в офисите на N, M Rothschild and Sons.

Сатанисти

Много очевидци, влезнали в дома им, настояват, че той е цялостен със знаци на Сатаната. Според един очевидец, семейство Ротшилд резервира свободно място на масата персонално за Тъмния лорд и никой няма право да седи на него. Трудно е да се удостовери това, само че има доста сведения. За да прибавят малко повече конспирация към тази обстановка, някои членове на фамилията подписват името си с печата на Соломон. Въпреки че печатът се счита за знак на еврейския народ, по това време той не е формален знак и е употребен от сатанистите.

Връзки с илюминати

Чували сме доста последователи на тайните теории да приказват за секрети общества като илюминати и масони, само че множеството от тези истории стартират със семейство Ротшилд. Винаги ще има хора, които се пробват да разкрият членовете на хипотетичните Илюминати, има доста открити улики. Една такава демонстрира, че семейство Ротшилд в действителност е част от това общество. Тя датира от Първата международна война. Тъй като семейството участва на подписването на съглашението в последна сметка, хората го приписват на участието им с Баварските илюминати, които са учредени през 1776 година

Финансират войни

Тъй като се твърди, че семейство Ротшилд управлява половината от международните пари, те са тези, които финансират множеството от войните, водени през последните 200 или повече години. Семейство Ротшилд финансира всичко от Наполеоновите борби до Световните войни на 20-ти век. В края на всяка война семейството печели пари, когато заемите стартират да се връщат, а на страните са нужни повече пари за възобновяване. Когато банките са унищожени заради войната, има единствено едно място, където държавните управления могат да се извърнат, и това са Ротшилд.

Странни занимания

 Мрачните секрети на семейство Ротшилд На странните си празненства постоянно носят скотски маски

Едно нещо, което не оказва помощ за потискането на слуховете за илюминатите, са празненствата, проведени от Ротшилдови. Най-известно е това със фотоси от 1972г. Поканите са изпратени „ с главата надолу “, тъй че гостите имат потребност от огледало, с цел да видят какво написа, и когато дойдат, светлините на къщата светят в блестящо алено. Много от тези празненства включват чудноват избор на жанр и носене на животни на главите и маски с няколко лица. Снимките наподобяват по този начин, като че ли са направени от видео на Lady Gaga. Те също изпитват необичайно обаяние към клетките за птици, само че това може да се дължи на обстоятелството, че Салвадор Дали е техен домакински другар.

Крият 650 милиарда $

Семейство Ротшилд без подозрение е най-богатата фамилия в историята на света. Странно е, че нито едно от имената им не може да се види в листата на Forbes за най-богатите персони, само че като семейство въпреки всичко са най-богатите. Те настояват, че посредством фондовете чистото им благосъстояние е към 350 милиарда $. Причината за това е, че се женят един за различен, само че доста са тези, които считат, че имат 1 трилион $ чиста стойност.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР