Има едно фантастично малко суперхранително“ зрънце, за което вероятно никога

...
Има едно фантастично малко суперхранително“ зрънце, за което вероятно никога
Коментари Харесай

Невероятно малко известно „суперхранително“ зрънце може да намали риска от диабет и затлъстяване

Има едно фантастично малко „ суперхранително “ зрънце, за което евентуално в никакъв случай не сте чували, което може да помогне за попречване на диабет и затлъстяване, настояват учени.

Суперхрана, несъмнено, е терминът, който използваме за всяка храна, която е супер потребна за нашето здраве. Всички сме по-заинтересовани от всеки път в намирането на специфични храни или питиета, които могат да ни предпазят от заболяване. Обикновено това са храни, цялостни с витамини, минерали или антиоксиданти, за които е известно, че вършат чудеса с нашето здраве.

Неотдавнашно изследване уточни друга допустима „ суперхрана “, която бофините считат, че може да защищава от диабет и затлъстяване. Учените имат вяра, че личните антиоксидантни плодове от храсталака на морски зърнастец, открити по целия свят, могат да послужат за скъпа цел, оповестява Express.

Тези оранжеви плодове, дребни по мярка, порастват върху шипове, които се срещат до европейските северозападните крайбрежия, както и елементи от Централна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР