Има една поговорка: „Няма по-красива кралица на света от полска

...
Има една поговорка: „Няма по-красива кралица на света от полска
Коментари Харесай

Полски красавици се разголиха за автомобилен календар /снимки/

Има една сентенция: „ Няма по-красива кралица на света от полска девственица “, само че в действителност ли е по този начин?
Имаме опция да се убедим в това - календарът Inter Cars-2021 към този момент е в продажба, а през 2021 година полската компания ще ви води на странствуване с икони на американската автомобилна промишленост от 60-те и 70-те години.
В тазгодишното издание се отделя особено внимание на наситеността на цветовете на колите и околния свят, както и тук-там, които са в естетика с характера и линиите на определения модел, и неговото място в историята.
„ С огромно наслаждение ви поканвам в света на КОЛИТЕ И ЦВЕТЯТА, “ споделя основателят на календара, художникът и фотографът Войо Бакевич.
Сред моделите коли можете да видите роудстърите AC Cobra, Chevrolet El Camino, Cadillac De Ville Series и, несъмнено, обичания Chevrolet Corvette.
Календарът с хубавиците излиза от 2005 година, тиражът на новото издание към момента се пази в загадка. Но защото изданието е известно и нормално всички броеве се изкупуват, то надали е по-малко от предходната година (48 500 екземпляра).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР