Има два типа жени – тези, които не подбират мъжете,

...
Има два типа жени – тези, които не подбират мъжете,
Коментари Харесай

Когато списъкът с критерии за идеалния мъж се окаже най-голямата пречка

Има два вида дами – тези, които не сортират мъжете, с които излизат и тези, които държат всеки мъж в живота им да дава отговор на дълъг списък с добре подбрани критерии. 

Да се спрем на листата. Какво най-често можем да открием в него? От това с какви очи и каква коса би трябвало да е съвършеният мъж, до избрана наличност в банковата сметка и възприятие за комизъм.

А описът се трансформира – при 20 годишните девойки можем да намерим до 100 точки с съответни условия и доста характерни критерии.

30-годишните дами съкратяват листата си, а водещото в него е неналичието на халка по ръцете на мъжа.

via GIPHY

Големият въпрос обаче е: Трябва ли ни въобще лист?! Представи си следната обстановка – излизаш с мъж, той няма сини очи, а косата му е прошарена и оредяла. Няма съвършено тяло, а добре завършено бирено шкембе. Няма солидна банкова сметка, само че живее самичък и работи. И е пушач, и не е изключително висок, и от време на време смехът му те нервира. Точно този мъж обаче те кара да се чувстваш на седмото небе от благополучие до момента в който сте дружно, държи се с теб като с най-специалния човек на света, грижи се за теб, разсмива те, притегля те, сексът е супер и те обича...Ще го подминеш ли в търсене на съвършения, който да покрие 90 % от листата или просто ще изгориш глупавия лист?

Не споделяме, че би трябвало да се захващаш с всеки мъж, който ти се изпречи на пътя, а просто да редуцираш листата до трите най-важни и основополагащи критерия за теб. Може би тъкмо по този начин ще откриеш онази огромна обич, която търсиш ;)

via GIPHY

И още обич:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР