Има два основни типа играчи при залагането на футболни мачове

...
Има два основни типа играчи при залагането на футболни мачове
Коментари Харесай

Стратегия за футболни прогнози: Как да имаме дългосрочен успех в света на залозите/

Има два съществени вида " играчи " при залагането на футболни мачове - тези, които залагат поради облагата и тези, които залагат за наслаждение. И за двата вида обаче важи една и съща цел: да " надцакаш " букмейкърите и в последна сметка да се озовеш от печелившата страна на футболните прогнози .
За тази цел е от изключителна значимост да се позоваваш на няколко съществени правила, преди да прибегнеш към залозите в лавината от футболни мачове, които ни оферират
букмейкърите. Аз ще се опитам да изведа най-важните фактори, на които би трябвало да обръщате внимание, и които са признати в целия свят като основополагащ източник на информация за оформянето на крайните ни залози.
Една отлична платформа за онлайн
залози предлага Националната лотария - с бонус 100% депозит при регистрация и доста други изненади за почитателите на футболните залози (18+) .
1. Формата на тима - постоянно проверявайте формата на тимовете, на които възнамерявате да залагате, както и последните им резултати. Ако е допустимо, намерете мнения от последните им мачове и ги прочетете, тъй като в никакъв случай не се знае дали не е имало странични фактори за крайния излаз, което да ни подведе при подбора на нашите
залози.
2. Форма като домакини и посетители - различен значим фактор е формата на тимовете като домакини и надлежно като посетители. Има тимове, които закономерно играят по-силно на собствен терен, до момента в който други се показват извънредно мощно като посетител. Набележете такива мачове, които да съпоставят мощен хазаин и слаб посетител (или обратно).

3. Директни мачове (Head to Head) - проверявайте историята сред двата тима, т.е. последните мачове посред им. Ще се изненадате какъв брой постоянно историята се преповтаря с всяка година. Все отново внимавайте с тимове, които не са играли един против различен в последните няколко години, както и с локални дербита, които носят със себе си по-висок прочувствен заряд.
4. Новини към тима - постоянно проверявайте за осъдени и контузени футболисти. Вижте кои играчи се чака да пропуснат дуела и от каква значимост са те за своя тим. Проверете дали тимът има заслужен заместител на играча, който не е разполагаем за въпросния мач.
5. Мотивация - това е един от най-важните фактори, на които би трябвало да обръщате внимание, изключително в края на сезона или в шампионатите с директни елиминации. Всеки един тим има разнообразни цели и влиза в даден мач с по-голям или по-малък интерес от успеха, което фрапантно увеличава/намалява хъса им за игра.

6. Програмата на тимовете - последният значим фактор, на който би трябвало да обръщате внимание, е програмата на тимовете и това какъв брой натоварена е тя. Често отборите, изключително тези в по-големите шампионати, са принудени да играят по три-четири мача в границите на прекомерно дребен интервал от време, което води до отмалялост, а и ротации в съставите им.
В допълнение на тези шест съществени правила бих добавил и още няколко линии, на които да обърнете внимание:
- не залагайте на тимове и шампионати, за които не знаете нищо;
- не бъдете прекомерно самоуверени, защото футболът е доста непредсказуем спорт;
- не е желателно да се залага при започване на сезона, защото тимовете към момента не са посочили в какво положение се намират;
- не разчитайте на външното ви чувство за мачовете, а само на анализите и изводите, които сте си създали за даден отбор;
- и за край: проявете дисциплинираност. Ако сте претърпели тежка загуба, не се опитвайте да компенсирате изгубеното с нов
залог - това само би влошило обстановката. Ако не ви върви, прекратете със залозите за деня.
Автор: Mr. Corner

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР