Има достатъчно голяма приемственост в служебния кабинет. Четирима от министрите

...
Има достатъчно голяма приемственост в служебния кабинет. Четирима от министрите
Коментари Харесай

Деница Сачева: Има достатъчно голяма приемственост в служебния кабинет

Има задоволително огромна последователност в служебния кабинет. Четирима от министрите бяха от настоящето държавно управление, а двама бяха заместник-министрите. Министри на ГЕРБ в този кабинет няма. Това сподели депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Как ще продължат връзките с ПП-ДБ в идващия парламент зависи от това какво ще се случи на 9 юни. „ То не зависи от това ГЕРБ да прави някакви отстъпки и ГЕРБ да продължава нещо да трансформира, тъй като ние направихме задоволително отстъпки и показахме задоволително благосклонност и самообладание, само че към този момент всичко е в ръцете на сътрудниците от ПП-ДБ. Те би трябвало да проявят малко повече примирение и разсъдък, тъй като ние не можем повече да сме принуждавани да работим за подобен парламентарен анархизъм по тази причина, че всички институции би трябвало да бъдат разрушени по тази причина, че всички хора с опит от институциите би трябвало да бъдат изгонени, да има забранителни описи за хора, които могат да ръководят. Това не е наш жанр и няма да бъде ", изясни още Деница Сачева.

Според нея цялата фиксация върху Министерство на вътрешните работи в подтекста на изборите е повече от неуместна.

Калин Стоянов е недопустим за ПП-ДБ заради няколко аргументи, изясни тя. По думите й той е експерт и не се поддава на политически напън. „ Бойко Рашков назначава брачната половинка на Мартин Божанов в ГДБОП и единствено няколко седмици по-късно Калин Стоянов, без значение че е предопределение на Бойко Рашков, уволнява тази жена. Когато Кирил Петков желае от господин Стоянов заместник-министърът да поеме изборите, Калин Стоянов отхвърля това. Когато Асен Василев желае от него съответен човек в РДВР-Хасково да бъде назначен на шефска позиция, Калин Стоянов отхвърля това. Не търсехме ли такива хора? ", разяснява Деница Сачева.

Най-добрият метод за противопоставяне на всичко, което се случва, е да има по-висока изборна интензивност, счита тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР