Има доклад на ДАНС, който показва, че тези трима души

...
Има доклад на ДАНС, който показва, че тези трима души
Коментари Харесай

Акад. Денков с жесток удар по Радев: Aктивността му е безсмислена! Премина границата, няма да мълчим

Има отчет на ДАНС, който демонстрира, че тези трима души заплашват националните ползи. Знаете, че това са един съветски и двама беларуски жители. Докладът е на ДАНС и е конфиденциален, не мога да го разясня. Това е решение на ДАНС не мое. Не виждам смисъл да разясня думите на дипломат Митрофанова.
Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков, който разяснява последните политически събития в страната.
„ Когато президентът приказва за изкривена история, той се аргументира с изкривената история, а не се базира на същинската история. Няма какво повече да разясня по тази тематика. Ние желаеме да служим на България и всяко едно наше деяние е подчинено навръх това, Експертите дебатират в Народно събрание и когато са подготвени, ще вземат нужните решения. Дискусията към службите се води в Народно събрание. Аз не желая да давам моето мнение за службите, тъй като то ще бъде политическо. Нека специалистите си свършат работата и тогава ще бъде взето политическото решение. Правителството не атакува никоя институция. Искаме същото почитание. Когато обаче се премине избрана граница, ние няма да си мълчим. Поредната безсмислена интензивност на президента Румен Радев е изказванието му за Шенген. Мария Габриел му отговори доста хубаво – всеки ден водим диалози. Аз би трябвало ли да разгласявам обстоятелството, че съм приказвал с премиера на Нидерландия? Не мисля, че има потребност да го разгласявам. Посещението ми на 4 октомври в Австрия е контрактувано преди два месеца “, отговори министър председателят на следващите нападки от страна на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова, предава novini.bg.
„ Няма неприятно кабинетът да получава поддръжка, когато извършва програмата си. Аз ще се веселя на поддръжка отвред, с цел да изпълняваме програмата си. Ако стартира замяна на програмата ни, тогава нещата ще седят по различен метод. Всеки, който споделя нашата стратегия, може да ни поддържа. Тези, които не сподлеят нашата стратегия, ще се борим с тях, с цел да я осъществяваме “, безапелационен бе той.
„ Вчера разговаряхме с ресторантьорите и хотелиерите. Започнахме диалога за това дали ДДС-то за тях трява да остане 9% или да стане 20%, само че доста скоро се разбра, че при тях проблемите са други и са насъбрани негативи в метода, по който е проведена работата. Разговорът мина в плоскостта по какъв начин да се изсветли бранша, тъй като тези, които работят по разпоредбите, заплащат си налозите и осигуровките, се оказват неоправдани. Разговорът се концентрира тъкмо върху това – по какъв начин благодарение на страната и МФ да осветлим този бранш “, ракри акад. Николай Денков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР