Има дни и периоди, в които колкото и да се

...
Има дни и периоди, в които колкото и да се
Коментари Харесай

Супер ефективна бърза тренировка, която да направите у дома

Има дни и интервали, в които колкото и да се пробвате да отделите време да подготовка, само че не успявате. Това се трансформира в проблем и освен поради чисто физическия аспект на обездвижването. Ако сте от дейните хора, които от дълго време са осъзнали какъв брой добре въздействат постоянните тренировки на душeвността, а в последно време сте по този начин погълнати от задължения, че сакът с екипа единствено събира прахуляк и картата ви за фитнес отдааавна е изтекла - тази подготовка е за вас!

Само  в рамките на 10 минути ще обхванете всички мускулни групи, ще изгорите калории и стимулирате мозъчната активност, а също по този начин и ще увеличите дихателния потенциал. Дори повече - не ви е нужно никакво съоръжение и може да я изпълните в случаен миг вкъщи.

Какъв е проектът за тренировката?

Правете всяко от упражненията със лично тегло на шпации 50/10 (50 секунди интензивно изпитание, 10 секунди почивка). Ако сте изцяло новак или възобновявате тренировките след дълга пауза, работете на шпации 30/30 (30 секунди интензивно изпитание, 30 секунди почивка). Направете два кръга. За оптимален резултат – не се щадете, поддържайте висока активност на повторенията.

Ако нямате опит с тренировките неизбежно ще си зададете въпроса дали те са ефикасни и отговорът е - да!  Не забравяйте: откакто минете през всички извършения, с рационално от вас определен период на натоварване, незабавно повторете още един път. За 10 минути обезпечено от вас ще се лее пот и на финала ще сте удовлетворени от резултата и по-усмихнати. Затова настройте таймерите си- започваме!

FLAT OUT BURPEES

 

 SKIER ABS

 

TOUCHDOWN LUNGES

 

PUSH-UP SHOULDER TAPS

 

180 JUMP SQUATS

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР