Има членове на Европейския парламент, които са антибългарски настроени и

...
Има членове на Европейския парламент, които са антибългарски настроени и
Коментари Харесай

Джамбазки: Скопие подкупва медии и НПО-та в Европа да настройват срещу България

Има членове на Европейския парламент, които са антибългарски настроени и се оказват свързани с НПО-та към някогашния македонски министър председател Зоран Заев . Това съобщи пред bTV евродепутатът Ангел Джамбазки.

Той уточни, че Скопие финансира медии и неправителствени организации от Западна Европа, с цел да се пишат антибългарски публикации и да не се чува позицията на България. За задачата имали голям бюджет.

Те д ават милиони евро, с цел да подкупват някакви представители с въздействие в Западна Европа и да показват антибългарска теза, акцентира евродепутатът.
 Вътрешна македонска революционна организация желае от държавното управление референдум за РСМ, стартира подписка
Вътрешна македонска революционна организация желае от държавното управление референдум за РСМ, стартира подписка

С афиш " Македония е българска " войводите стачкуваха пред Президентството

По негови думи тактиката на РСМ е доста елементарна - да се тупка топката, да стартират договарянията и да не трансформират нищо.

Джамбазки упрекна американското посолство, че си разрешава напън за признание на македонско малцинство у нас.

" Те считат, че, гонейки своя интерес на Балканите, би трябвало да одобряват незабавно Македония против интереса на България, тъй като по този начин щели да изгонят Русия от Балканите. Това е надълбоко погрешно, тъй като въздействието на Русия ще продължи и през участието на Македония в Европейски Съюз ", безапелационен бе той.

Думите на евродепутатът в действителност се основават на подправена вест, тръгнала от неизвестен основан в македония уебсайт, в която превратно е тълкувано изявление на зам.-държавния секретар за Западните Балкани Габриел Ескобар. Наложи се посолството на Съединени американски щати у нас да излезе с публична позиция, в която декларира, че " държавното управление на Съединени американски щати не е повдигало упоменатите малцинствени въпроси пред българското държавно управление. Нашите полемики с българското държавно управление са фокусирани върху нашата обща визия за по-силна, по-просперираща и обединена Европа посредством интеграция на всички нейни елементи, в това число Западните Балкани ".
 КСНС консенсусно: Не периоди, а действителни резултати от Р Северна Македония
КСНС консенсусно: Не периоди, а действителни резултати от Р Северна Македония

Радев: Четири години Македония не прави нищо по осъществяване на поетите ангажименти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР